![]() |
W Lublinie można się odchudzać na bardzo różne sposoby- masując ciało w specjalistycznych gabinetach, układając dietę z dietetykiem, chodząc na aerobik itd., wynajmując własnego trenera, oraz z psychodietetykiem. Ten ostatni sposób staje się coraz bardziej popularny. Niech cieszą się psycholodzy, którzy mogą w tym zakresie znaleźć pracę dla siebie. Psychodietetyk, to właśnie zwykle psycholog, ale także może być nim np. dietetyk, który ukończył studia podyplomowe z zakresu psychodietetyki. Czym rózni się od zwykłego dietetyka?- tym że nie zajmuje się głównie układaniem diety, ale koncentruje się na przyczynie powstania otyłości i szuka z pacjentem rozwiązania jego problemów, zmotywowania go do odchudzania. W lublinie można podejrzeć psychodietetyka na blogu www.jarzebowska.com , są tam ciekawe informacje i spostrzerzenia cenne zwłaszcza dla osób, które właśnie się odchudzają-polecam.
|
![]() |
W Lublinie jest coraz więcej miejsc, gdzie można się skutecznie odchudzać. Ja na przykład korzystałam z usług moim zdaniem najlepszego dietetyka w regionie bo Pana Grzegorza Kowaluka z ISTO i schudlam bez wyrzeczeń bo chyba największą zaletą Pana Grzegorza jest to, że on INDYWIDUALNIE traktuje każdego swojego pacjenta, a nie jak kolejny przypadek do analizy......
|
![]() |
a jak często chodziłaś na wizyty do Pana Grzegorza?
bo moja znajoma chodziła do niego i szybko schudła, a wcale jakoś nie biegała do niego co 3 dni, więc ciekawa jestem jak to tak naprawdę wygląda
|
![]() |
a teraz można spróbować i w ten sposów
oczyścić organizm i działać dalej
http://gruper.pl/x.p...e0&grid=5121502
|
![]() |
ja chodziłam do Pana Grzegorza tak raz na tydzień, m to wystarczało później jak nauczyłam się już walczyć z nadwaga to raz na dwa tygodnie, potem raz na miesiąc
szkoda, że mnie teraz nie widzicie : D :-)
|
![]() |
to może wstawisz zdjęcie ? z chęcia zobaczymy na własne oczy jak działają porady Pana Kowaluka
|
![]() |
Witajcie tak czytam te Wasze wpisy i chciałam się z Wami podzielić moimi doświadczeniami . Polecam Dietę nałęczowską. Jest smaczna, zdrowa i kolorowa . Co prawda dietetycy przyjmują w Nałęczowie ale to niczego nie utrudnia . Polecam bo efekty są super . A do tego pan na siłowni taki miły
|
![]() |
W mojej przychodzi co druga moja koleżanka z oddziału jest na Diecie Nałęczowskiej Pana Grzegorza Kowaluka. W służbie zdrowia jak się pracuje to się nie ma zbyt wiele czasu na odchudzanie, wiec Dieta Nałęczowska idealnie nam pasuje, no i wszystkie z naszego oddziału noszą coaz luźniejsze fartuchy
|
![]() |
Najciekawsze wydarzenia w Lublinie
http://pulsmiast.pl/pl/lublin/artykuly/index.html
|
![]() |
gdzie mogę znaleźć więcej informacji na temat tej Diety Nałęczowskiej? chodzi mi o jak najbardziej rzetelne opinie, wypowiedzi. jestem zdecydowana zacząć tą dietę, wprawdzie to już która z kolei ale trzeba próbować
|
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|