![]() |
Pytanie brzmi kto był prokuratorem powiatowym 24 października 1963 roku??
|
![]() |
Całkiem szybko.Dwadzieścia lat szukać czaszki za pieniądze podatnika.
|
![]() |
grabaż - lepiej dymać podatników od tyłu wpi...alając ośmiornice. Za pieniądze podatnika!
ges - ten, kto za morderstwa Żołnierzy Wyklętych otrzymuje emeryturę, o której możemy tylko pomarzyć. Za pieniądze podatnika!
Lalek piękna postać! Niestety przez to, że tacy ludzie zostali wytępieni (!) przez czerwoną zarazę nie mamy wolnej Ojczyzny (nawet dzisiaj!).
|
![]() |
no wlasnie kto byl prokuratorem?
|
|
|
![]() |
Czerwone żydostwo z UB i MBP mordowało Polaków a dzisiaj ich dzieci i wnuki rządzą tym krajem. To jest dopiero SYF!
|
![]() |
grabaż - lepiej dymać podatników od tyłu wpi...alając ośmiornice. Za pieniądze podatnika! ges - ten, kto za morderstwa Żołnierzy Wyklętych otrzymuje emeryturę, o której możemy tylko pomarzyć. Za pieniądze podatnika! Lalek piękna postać! Niestety przez to, że tacy ludzie zostali wytępieni (!) przez czerwoną zarazę nie mamy wolnej Ojczyzny (nawet dzisiaj!).Dobrze prawisz tylko ciemnota zaślepiona TVN-em nie bardzo wie o czym mówisz... |
![]() |
Całkiem szybko.Dwadzieścia lat szukać czaszki za pieniądze podatnika.Ty lepiej poszukaj Polaków u władzy w tym kraju. Zobacz co robią z ludźmi, na co wydają publiczne pieniądze... I rzecz najważniejsza - kto to robi? Polacy? Nie... |
![]() |
Tak tak to ja napisałem , że lalek to chujek. A teraz to krótko uzasadnie . Otóż mój szanowny ojciec w roku 1945 wstąpił do Ludowego Wojska Polskiego i przesłużył tam około trzech lat , między innymi w 16 kompanii KBW Poznań , tak tak ta sama co pacyfikowała rozruchy w 56 r. Później w PZPR od 53 r. , przepracował w Lublinie ponad 50 lat na różnych stanowiskach , przez ten cały czas płacił podatki i pełnił wiele funkcji społecznych. Historia jak wiele innych , ani zła ani dobra , może nawet nie ma o czym wspominać . Ale jednak nasuwa się pytanie czy Pan redaktor nie mógłby napisać np. o kimś takim jak mój ojciec a nie o czasce jakiegoś wsiowego czubka którego 10 lat gryzły w dupe kleszcze i ... chuj wie co jeszcze . Wiele lat tolerowałem ten dupo-narodowy, medialny bełkot ale teraz oficjalnie protestuję i nie życzę sobie aby media i co gorsza instytucje rzadowe zajmowały się takimi pierdołami za pieniądze podatników.
|
|
|
![]() |
Dla mnie to normalny dezerter i w czasie działań wojny należała mu się "czapa". Bochater przez "CH".
|
![]() |
Co za czerwona holota pisze te komentarze???
|
![]() |
Te komentarze to chyba piszą dzieci czerwonych pająków. Skoro tatuś pełnił wiele zaszczytnych funkcji w PRL, to po 89 roku powinien wyemigrowac na Kubę i tam budowac ustrój szczęśliwości społecznej. Niech Lalek spoczywa w spokoju. Wirzę, że chciał tylko żyć w normalnym kraju. Ale mu nie pozwolono.
|
![]() |
Do czerwonej hołoty: gdybyście napisali coś podobnego pod adresem eksterminowanych Żydów to mielibyście już prokuratora na karku. Polaka, jak widać, w tym kraju można obrzucać gnojem pytanie tylko czemu ten kraj nazywa się Polska?
|
|
|
![]() |
Ho, ho jaki obrońca laleczki aż z kunady ło!!! , widział ktu ? Napisz coś z sensem i nie obrażaj mi ojca frajerzyno . Tak źle ci było w 3 RP , że aż tam dałeś dyla ? Powiedz komu robisz loda za pare zdechłych baksów? Jakiemuś żółtkowi ?, czy makaroniarzowi ? Zapraszam do dyskusji , no chyba , że za małe IQ , to przepraszam nie buło tematu . Ho, ho jaki obrońca laleczki aż z kunady ło!!! , widział ktu ? Napisz coś z sensem i nie obrażaj mi ojca frajerzyno . Tak źle ci było w 3 RP , że aż tam dałeś dyla ? Powiedz komu robisz loda za pare zdechłych baksów? Jakiemuś żółtkowi ?, czy makaroniarzowi ? Zapraszam do dyskusji , no chyba , że za małe IQ , to przepraszam nie buło tematu .Nie masz sie co chwalić takim tatuśkiem. Sam napisałeś ze pacyfikował w Poznaniu w 56. Może miał niską intelegencje i nie widział że służy ruskim, ale to nie powód żeby sie tym chwalić. "Lalek" to bohater, walczył o wolna Polske, ale ty tego nie zrozumiesz. Tatuś wyprał ci mózg, to juz raczej nieodwracalne. |
![]() |
Tak tak to ja napisałem , że lalek to ch***. A teraz to krótko uzasadnie . Otóż mój szanowny ojciec w roku 1945 wstąpił do Ludowego Wojska Polskiego i przesłużył tam około trzech lat , między innymi w 16 kompanii KBW Poznań , tak tak ta sama co pacyfikowała rozruchy w 56 r. Później w PZPR od 53 r. , przepracował w Lublinie ponad 50 lat na różnych stanowiskach , przez ten cały czas płacił podatki i pełnił wiele funkcji społecznych. Historia jak wiele innych , ani zła ani dobra , może nawet nie ma o czym wspominać . Ale jednak nasuwa się pytanie czy Pan redaktor nie mógłby napisać np. o kimś takim jak mój ojciec a nie o czasce jakiegoś wsiowego czubka którego 10 lat gryzły w d*** kleszcze i ... ch*** wie co jeszcze . Wiele lat tolerowałem ten dupo-narodowy, medialny bełkot ale teraz oficjalnie protestuję i nie życzę sobie aby media i co gorsza instytucje rzadowe zajmowały się takimi pierdołami za pieniądze podatników.Niezły trolling. Ale jeśli to prawda to twój ojciec tylko marnował tlen. |
![]() |
Ho, ho jaki obrońca laleczki aż z kunady ło!!! , widział ktu ? Napisz coś z sensem i nie obrażaj mi ojca frajerzyno . Tak źle ci było w 3 RP , że aż tam dałeś dyla ? Powiedz komu robisz loda za pare zdechłych baksów? Jakiemuś żółtkowi ?, czy makaroniarzowi ? Zapraszam do dyskusji , no chyba , że za małe IQ , to przepraszam nie buło tematu .Szkoda, że Wyklęci nie dorwali twojego tatusia. |
![]() |
grabaż - lepiej dymać podatników od tyłu wpi...alając ośmiornice. Za pieniądze podatnika! ges - ten, kto za morderstwa Żołnierzy Wyklętych otrzymuje emeryturę, o której możemy tylko pomarzyć. Za pieniądze podatnika! Lalek piękna postać! Niestety przez to, że tacy ludzie zostali wytępieni (!) przez czerwoną zarazę nie mamy wolnej Ojczyzny (nawet dzisiaj!).GRABARZ |
|
|
![]() |
****************** BOHATER LUBELSZCZYZNY JOZEF FRANCZAK ********************************* Józef Franczak *Lalka* to ostatni bohaterski źołnierz - NIEZŁOMNY ZOŁNIERZ RZECZYPO SPOLITEJ POLSKIEJ który pozostanie w Naszej pamięci i historii . Hanba dla Lubelszczyzny bo na Naszej ziemi został ZDRADZONY ! . W 1963 roku został ZAMORDOWANY przez sowiecko+komunistyczne władze w lasach w okolicach lubelskich Piask . (sic?) Kto zdradził NIEZŁOMNEGO ZOŁNIERZA tego do dzisiaj JESZCZE nie ustalono ale kto zbeszcześcił zwłoki Bohatera Lubelszczyzny , odcinając BOHATEROWI głowę jest moźliwość do ustalenia. Zeby sprawdzić stan uzębienia nie było potrzeby odcinać głowę !. RAZ SIERPEM RAZ MŁOTEM CZERWONA CHOŁOTE !!! .
|
![]() |
GRABARZTo cytat nicka jakbyś chcial zauważyć. ****************** BOHATER LUBELSZCZYZNY JOZEF FRANCZAK ********************************* Józef Franczak *Lalka* to ostatni bohaterski źołnierz - NIEZŁOMNY ZOŁNIERZ RZECZYPO SPOLITEJ POLSKIEJ który pozostanie w Naszej pamięci i historii . Hanba dla Lubelszczyzny bo na Naszej ziemi został ZDRADZONY ! . W 1963 roku został ZAMORDOWANY przez sowiecko+komunistyczne władze w lasach w okolicach lubelskich Piask . (sic?) Kto zdradził NIEZŁOMNEGO ZOŁNIERZA tego do dzisiaj JESZCZE nie ustalono ale kto zbeszcześcił zwłoki Bohatera Lubelszczyzny , odcinając BOHATEROWI głowę jest moźliwość do ustalenia. Zeby sprawdzić stan uzębienia nie było potrzeby odcinać głowę !. RAZ SIERPEM RAZ MŁOTEM CZERWONA CHOŁOTE !!! .Lalek został zdradzony przez Stanisława Mazura (TW Michał), członka rodziny za 5 tys ówczesnych polskich złotych. Niech się smarzy w piekle! |
![]() |
* SMIERC WROGOM OJCZYZNY* dziękujemy za podanie dra nia który zdradził Zołnierza Niezłomnego Józefa Franczaka ps. * Lalek* . Ale prosimy o bliźsze dane , czy ta *szmata* jeszcze źyje i gdzie obecnie przebywa ? . Ten łobuz nie moźe zaznać spokoju do konca swojego podłego źywota ! . Czy ta *szmata* ma coś wspólnego z Rodziną śp. Józefa Franczaka ? . CZESC PAMIECI BOHATEROWI LUBELSZCZYZNY !.
|
![]() |
Proszę o informację kiedy odbędzie się pogrzeb czaszki Lalka
|
Strona 1 z 2
Nie publikujemy nic na Twojej tablicy na Facebooku oraz nikomu nie udostępniamy Twoich danych osobistych.
Podczas pierwszego logowania zostaniesz poproszony o wybór swojej nazwy użytkownika.