![]() |
a nie lepiej księdza profesora, doktora jarosława zbaw polskę brata, z ojcapradziada Kalksteina ?
|
![]() |
@kol90
Co mnie obchodzą problemy z wymową u obcokrajowców ? Gdy jestem za granicą muszę wymówić ich dziwne nazwy ulic.
|
![]() |
Ta życiura nie powinna mieć swojej ulicy w tym mieście.
|
![]() |
Jak zostanę Prezydentem tej Republiki Kartoflanej każe wszystkich PISowców i innych zdrajców deportować na Syberię... reszte utylizuje na Majdanku... Tadeusz Mazowiecki przy tych waszych kartoflach to bohater... Wałęsa zły... Mazowiecki zły... ten i tamten zły... a te dwa karły dobre... gdzie oni byli jak Polacy walczyli na ulicach... powiem wam... siedzieli u ojca komucha i srali w gacie... na szczęście jeden sam się zabił a drugi już zdycha!
|
![]() |
Mieszkańcy Lubelszczyzny,przestańcie pluć na swoją małą ojczyznę.
|
![]() |
jajca, Muł patronem, jak dobrze stać okrakiem i Stalin dobry i Gómłka dobry i bandyta Jaruzel dobry i jak trza to i demokracja dobra i jemu podobni zafundowali nam złodziejską demokracje .Nawet Giermek ginący w objeciach prostytutki plujący na Polske też jest bohatyrem i jest patronem
|
![]() |
Jechałem w sobotę o 7 i nie było otwarte oszuści dziennika wschodniego !!!
|
![]() |
Ulica powinna się nazywać Diamentowa2 bo 1 metr kosztował ponad 73 tyś. zł...bieżący czy kwadratowy ? Z wykupem ziemi czy bez ? |
![]() |
To że droga jest to ok ale że zostala wybudowana za rownowartosc 200 domów jednorodzinnych to znak obecnej wladzy.Rozsądek,tego zdecydowanie brakuje Żukowi.
|
![]() |
Mazowiecki ... zdrajca zydowski
|
![]() |
W Lublinie nowa droga nie rozwiązuje problemu. Tam trzeba odnowić 90% dróg. Porównując Lublin do Rzeszowa to Lublin zatrzymał się w czasach PRL.Mówisz o Mojrzeszowie, tej miejscowości wśród pól bez centrum, wielkości czubów i lsmów, przez niektórych czasem nawet zwanej miastem? |
![]() |
Będziemy nazywać nową ulicę: Al. Konrada Mazowieckiego i jakoś da się przeżyć...
|
Strona 3 z 3
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|