![]() |
Lubelszczyzna (Biłgoraj) przeprasza cała Polskę za pali-głupa!
|
![]() |
A to ci sposób . Panu Palikotowi chyba się wydaje, że my - zwykli Polacy jesteśmy, powiem delikatnie, bardzo naiwni. Panu Prezydentowi nie zarzucał pewnego postępowania tylko pytał - dla dobra nas wszystkich, panów, wymienionych w artykule przeprosił i ma nadzieję, że nie czują się urażeni oskarżeniami, bo nnie było to jego intencją, bo przecież użył niesprawdzonych argumentów, bo donosiciel nie chciał potwierdzić. Opowiadał o "przekrętach podatkowych", ale przecież tylko w celach sygnalizacji problemu, a że sam to robił, to chwała mu, bo teraz informacje są potwierdzone Ja tu czegoś nie rozumiem. Co prawda jestem blondynką, ale mam odrosty, a po nich poznaje się inteligentną blondynkę - to żart.
|
![]() |
JAKO MIESZKANIEC LUBLINA, CAŁKOWICIE DEZAPROBUJĘ WYGŁUPY PALIKOTA.
OŚMIESZA NAS PRZED CAŁYM KRAJEM, POSTĘPUJE WG. ZASADY - JEŻELI GŁUPEK NIE MA NIC DO POWIEDZENIA, TO MÓWI BYLE CO.
A SZKODA, BO MAMY WIELU MĄDRYCH POLITYKÓW, PRZY CZYM TEN JEDEN - JAK DZIEGIEĆ W BECZCE MIODU, ZEPSUJE CAŁY TEN OBRAZ.
MAM NADZIEJĘ, IŻ JEGO DURNOTY SKOŃCZĄ SIĘ SZYBCIEJ, JAK SIĘ ZACZĘŁY, BYĆ MOŻE CZYTA TE KOMENTARZE, TO NIECH WIE - ŻE NAPISAŁEM GO DUŻYMI LITERAMI, CO OZNACZA - ŻE KRZYCZĘ, BO MAM DOŚĆ TEGO SZAMBA.
|

Nie publikujemy nic na Twojej tablicy na Facebooku oraz nikomu nie udostępniamy Twoich danych osobistych.
Podczas pierwszego logowania zostaniesz poproszony o wybór swojej nazwy użytkownika.