![]() |
'za bogaty ten kto bogatszy niz ty, ludzie zachowuja sie jak ogrodnika psy'
|
![]() |
frajerzy
|
![]() |
donos jest straszny! obalił prawie ze piecowego, obalił kierowników w us janów i obali jeszcze nie jednego...kraśnik?
|
![]() |
,,Uprzejmię donoszę, że moja sąsiadka nigdzi enie pracuje, nie zarabia a jesczze żyje! prosze to sprawdzić''
k... ale ludzie są porąbani! donosić na meża? :) to pewnie te puste żonki, którym ciągle za mało kasy, mezuś nei daje? bo sam zap... az mu łeb podskakuje!
puknijcie się we łby ludzie
|
![]() |
,,Uprzejmię donoszę, że moja sąsiadka nigdzi enie pracuje, nie zarabia a jesczze żyje! prosze to sprawdzić'' k... ale ludzie są porąbani! donosić na meża? :) to pewnie te puste żonki, którym ciągle za mało kasy, mezuś nei daje? bo sam zap... az mu łeb podskakuje! puknijcie się we łby ludziePrzecież o to tu chodzi,aby Ryży z konfidentami miel wszystko i wszystkich na patelni,żeby brat na brata itd.................. |
![]() |
pod Nową handlują fajkami osoby które oficjalnie sa bezrobotne! I nie ukrywają tego!
|
![]() |
pod Nową handlują fajkami osoby które oficjalnie sa bezrobotne! I nie ukrywają tego!Przestań już kablować i donosić, za dużo robisz szumu. Fajki już raz były zatrzymane,i teraz POnownie trafiają do obrotu,sprzedają ludzie którzy są pod naszą ochroną. Nie wypaliło z fotoradarami to trzeba teraz z fajkami,zbyt duża DZIURA synu się zrobiła,aby taki towar niszczyć, czy w inny sposób utylizować !!! |
![]() |
Homo sovieticus u nas nadal jest aktywny !
Jeszcze kilka pokoleń minie zanim pozbędziemy się tej gangreny przyniesionej na bagnetach sovietów.
|
![]() |
W niemczech to normalna sprawa, jeśli sasiad robi jakiś syf to od razu nan iego doniosą i jest porządek. To śpóścizna to komuchach u nas ludzie nie donoszą, bo to wstyd i hańba. Zresztą nawet czesto policja nie interweniuje, bo po co.
|
![]() |
pod Nową handlują fajkami osoby które oficjalnie sa bezrobotne! I nie ukrywają tego!Fajki są wprowadzane do ponownego obiegu,celem łatania dziury budżetowej,z fotoradarami nie wyszło, a DZIURA się robi zaje.bista. Osoby są nie do ruszenia i pod specjalną ochroną, i nie wywlekaj już tego tematu bo POLACY patrzą. |
![]() |
w naszym pieprzonym kraju nie da się uczciwie żyć, pracuję 35 lat uczciwie i co mam 1400 zł netto, tnie warto być uczciwym
|
![]() |
w naszym pieprzonym kraju nie da się uczciwie żyć, pracuję 35 lat uczciwie i co mam 1400 zł netto, tnie warto być uczciwymCzemuś biedny ??? boś jest głupi i uczciwy. ps. To nie do Ciebie, ale stare polskie powiedzenie. |
![]() |
Jeżeli moi/Twoi rodzice ciężko pracowali przez dziesiątki lat, aby się dorobić tego, co teraz mają -a sąsiad w krótkim czasie nielegalnie się wzbogacił i jeszcze się wymądrza "czego on to nie ma", to co się dziwić, że ludzie są wkurzeni i piszą donosy...
|
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|