![]() |
Przód jak w chińskich wynalazkach motoryzacyjnych
|
![]() |
paskudny, nazwa też
|
![]() |
PASZCZYWÓŁ to lepsza nazwa dla tego wynalazku
|
![]() |
Oooo.... znowu zaczną się komentarze w stylu "ale pasrszywa maska", "co to?.. Sajgon tak?". I komu tu się dziwić.
|
![]() |
do Marka, Jana i Jona i wszystkich innych znaffców! a weźcie sami zainwestujcie w FS na Mełgiewskiej, dajcie ludziom pracę przynajmniej 1000 robotników, dajcie im od razu 3 tysiące na rękę i stwórzcie sami ładne, ekologiczne, praktyczne, niezawodne, dobre i tanie auto!!! jeśli to zrobicie, wtedy inni jurorzy na DW ocenią waszą pracę i zobaczymy. kto wie, może minęliście się z powołaniem, to dla was szansa
|
![]() |
wyglada fatalnie, ciekawe czy rdzewieje jak poprzednik
|
![]() |
Brawo i oby tak dalej, mnie się podoba, wreszcie coś się dzieje. Polska mentalność do krytyki jak zwykle się odzywa, a już zapomnieli kto Lublina projektował i produkował- pewnie ci co najwięcej mają teraz do powiedzenia.
Raz czytam silnik 2,4, a raz 2,6 litra? do państwa dziennikarzy, już jak przepisywać to dokładnie.
|
![]() |
Dziennikarze w DW są fatalni, czasami nie wiedzą o czym piszą i dlaczego!
Na szczęście jeszcze nie muszę płacić za ich błędy.
Mimo wszystko POZDRAWIAM!!!
|
![]() |
Nie da się ukryć, jest brzydki i wygląda, jak samochód sprzed 20 lat - jedynym jego atutem może być cena - jeżeli będzie wystarczająco niska, to w ubogich krajach, jak Polska pewnie znajdzie nabywców.
No chyba, że będzie się notorycznie psuł i rdzewiał, to pewnie wielu potencjalnych kupców wybierze raczej powypadkowy szrot z zachodu.
|
![]() |
Modyfikacja Lublina (kolejna) dzisiaj to technologiczna pomyłka. Ta konstrukcja w porównaniu do samochodów jeżdżących po naszych ulicach jest materiało- i energochłonna. Serce mi krwawi, jak widzę nieporadne próby reanimacji projektu z lat 70-tych ubiegłego wieku. W czasach gdy był projektowany, był średniej klasy samochodem. Nie odstawał od konkurencji w niczym. Próba sama w sobie chwalebna, ale lekko zmieniony Lublin (w sumie 4 duże blachy) nie da sprzedać się za 55-80 tyś PLN na rynku. Konkurencja w Europie dawno już odjechała w siną dal. Światełkiem w tunelu był projekt MB100/LD100 za czasów Daewoo Motor Polska. Ten projekt mógł przyczynić się do stworzenia bardziej zaawansowanego technologicznie samochodu dostawczego. Jednocześnie dawał nadzieję na rozwój technologii i konstrukcji pojazdów. Niestety został bezpowrotnie stracony. |
![]() |
Od czegoś trzeba zacząć. Ktoś inwestuje swój czas i pieniądze to widzi w tym jakąś szansę i chwała mu za to. |
![]() |
jak to ma kosztowac tyle kasy to ja rzycze powodzenia..........heheheh
|
![]() |
tragedia !!!!!!!!!! z lat 70 tych czemu ta kabina wyglada jak by ja wykopali czy to jakas wschodnia retro moda?
|
![]() |
ludzie, czego wy chcecie? To jest samochód dostawczy, on ma pracować a nie wozić sie po knajpach!
|
![]() |
A Wy marne dziennikarzyny - chyba nigdy nie nauczycie się poprawnie redagować tekstów!
|
![]() |
to jest to więcej zdjęć raptem 2 i w jakości jak z telefonu, ale stacjonarnego
|
![]() |
ten samochód jest tak nowoczesny jak hala GLOBUS w Lublinie!!! żenada
|
![]() |
Szczerze kibicuję szefom i załodze FS, żeby fabryka znów stanęła na nogi.
|
![]() |
Gratuluję, że ktoś wreszcie coś w tym mieście próbuje zrobić. Mam nadzieję, że pomysł wypali i pojazd znajdzie nabywców. Proponuję Panom z fabryki poprawić wygląd przodu auta i pomyśleć nad bardziej atrakcyjną nazwą samochodu. Powodzenia
|
![]() |
JUŻ BYŁ HONEKER A TERAZ NASTĘPNY PARCH.PRZECA TO CZYSTY CHIŃCZYK.
|
Strona 1 z 3
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|