![]() |
A jeśli to jest Doktor Wilczur?
|
![]() |
|
![]() |
przeciez to insyminator,ani piekarz
|
![]() |
Kaszpirowski nie takie choroby leczył i to na odległość!!!
|
![]() |
Dobre! Ciekawe, ile brał za wizytę?! Znani specjaliści się cenią |
![]() |
W przeciwieństwie do naszych polityków wiedział co robi
|
![]() |
DOBRZE ZROBIŁ BO W KONCU KTOS NASZE ZĄBKI MUSI RWAC I LECZYC:) A nasi stomatologowie pozal się Bosze to normalnie zdziercy okropni !!!!!!!!!!!!!!!!!
|
![]() |
Szkoda że jak zawsze Żetelny pan redaktor zapomniał dopisać że Ukrainiec jest stomatologiem który nie nostryfikował dyplomu w Polsce, bo polska mafia medyczna stara się nie dopuszczać konkurencji i ma się doskonale.
|
![]() |
Bardzo dobry lekarz stomatolog. W Polsce nie mógł zarejestrować swojej profesji z uwagi na obowiązujący zakaz konkurencji z polskimi specjalistami.
|
![]() |
Jak widać, mamy regularną komunę, a nie wolny kapitalizm. Parszywa mafia zawsze będzie bronić dostępu komuś, kto może stanowić konkurencję. Nie byłam u Doktora Wilczura, ale już go lubię i trzymam jego stronę. Nie dajmy go skrzywdzić. Brońmy człowieka. Doktorowi Wilczurowi też zarzucano,że operował w niesterylnych warunkach, prymitywnymi narzędziami. A jak wszyscy płakaliśmy przed ekranami telewizorów! Moją siostrę zarażono gronkowcem w przedniej warszawskiej klinice. Nie ma reguł. Stomatolog zza miedzy przyjechał ratować naszą chorą służbę zdrowia. Przyjmijmy to z wdzięcznością. |
![]() |
ja lecze zeby u ukrainca w innej dzielnicy miasta jestem super zadowolony i place 3 razy taniej
|
![]() |
Chętnie bym się leczył u takiego fachowca który nie mając takich zabawek jak pożal się Boże polscy dentyści leczył skutecznie ludzi ludzi za dużo niższą cene niż dyplomowana polska mafia stomatologiczna. Brawo Panie Doktorze z Ukrainy, proszę się nie dawać tym sępom którzy w Polsce nazywają się stomatologami.
|
![]() |
Pilicja zna się na ocenie sterylności i na lekach? Jakoś nikt z licznych pacjentów nie miał zastrzeżeń do jakości i sposobu leczenia tylko nasi dentyści potrafią doić klientów i NFZ.
|
![]() |
jebać dentystów!!! A co!
|
![]() |
Nasi dentyści to naciągacze, jak się raz pojawisz to w kartotekę wpiszą ci że leczyli ci co drugi dzień wszystkie zęby na NFZ, a rzeczywistość jest taka że , gdy już siedzisz na fotelu i masz otwarty ząb, słyszysz : ten ząb jest słaby i po założeniu darmowej plomby, stracisz ją w ciągu miesiąca lub dwóch,ewentualnie zapłacisz za materiał lepszy prywatnie 100 zł i robimy dobrą plombę. Tak więc dentysta za ten ząb 2 razy kasuje kasę , nie licząc zębów nie leczonych a dopisanych do kartoteki dla NFZ.W związku z tym nie zależy im ani na pacjentach ani na opinii, bo kasa jest dla nich gratisem, nie wspominając o opiece nad uczniami podstawówek i gimnazjum,czyli czytaj, przeglądem uzębienia okresowym płatnym przez NFZ ryczałtowo, wykonywanym tylko w kartotekach uczniów.
|
![]() |
powodzenia w wyleczeniu zęba przez takie pseudodentyste to jest kanibal a nie dentysta |
![]() |
Wchodźcie na http://www.designeurope2010.eu/index.php i głosujcie na artystyczny projekt naszej Rodaczki z Poznania. Jej sukces będzie sukcesem Polski na arenie międzynarodowej!
|
![]() |
JEŻELI Z GRABARZA MOŻNA STAĆ SIĘ POSŁEM I "UZDRAWIAĆ" POLSKĄ GOSPODARKĘ TAK JAK POSEŁ CYMAŃSKI Z "PIS"- NO TERAZ JEST EUROPOSŁEM!!!!
TO CO SIĘ DZIWIĆ UKRAIŃCOWI ŻE ZĘBY W POLSCE LECZY!!!
POWINIEN DOSTAĆ NAGRODĘ- BO NIE OKRADAŁ POLSKICH PODATNIKÓW I NIE OBIECYWAŁ IM CUDÓW W ZAMIAN ZA POPARCIE W WYBORACH!!
|
![]() |
No i odezwał się pierwszy naciągacz zwany dentystą, lepiej byś sępie się nie odzywał w trakcie dyskusji uczciwych ludzi. |
![]() |
Tyle, że on sam nie poradzi sobie z tą hieną. Wywiozą go, przymkną i zabiorą wszystko, co zarobił swoją ciężką pracą. Obym się myliła. Liczę na to, że jego pacjenci zmobilizują się i staną w jego obronie. Nie tylko zresztą oni. Każdy kto ma trochę serca i rozumu, powinien walczyć o Pana Doktora. |
Strona 1 z 2
Nie publikujemy nic na Twojej tablicy na Facebooku oraz nikomu nie udostępniamy Twoich danych osobistych.
Podczas pierwszego logowania zostaniesz poproszony o wybór swojej nazwy użytkownika.