chyba GAZ PROPAN BUTAN W KLIMIE zamiast czynnika
|
|
To śmierdzi podpaleniami...?!
|
|
Hybryda?
|
|
Tak same z siebie się zajarały ?
Przecież mamy zimę.
Czemu nie podają przyczyn palenia się samochodów.
|
|
To nie smierdzi podpaleniami ale wyłudzaniem odszkodowań. Łatwiej podpalić niż sprzedać.
|
|
Po ostatnich doniesieniach związanych z występowaniem szczurów w niektórych częściach miasta można się było tego spodziewać.
|
|
Takie tam małe mafijne ostrzeżenie i przypomnienie kto rządzi w lublinie...
|
|
strażacy gasili Maserati przez 50 minut??? Co oni tam tak długo robili? Podlewali benzyną? Ja w 50 minut zrobię karczek z grila.
|
|
tak się palą hybrydy a właściwie układy zasilania baterii. To nie jest dopracowana technologia.
|
|
tak się palą hybrydy a właściwie układy zasilania baterii. To nie jest dopracowana technologia.Widziałem ten pożar Toyoty Auris, bo akurat jechałem tamtędy około godziny 10:40. Nie sądzę, aby ta Toyota Auris była hybrydowa - bo podobną planowałem kupić 6 lat temu - to jest ten sam model, ale na pewno to nie hybryda. |
|
Przechodziłem przez skrzyżowanie Al. Tysiąclecia i Unii Lubelskiej i widziałem ten palący się samochodów - były jeszcze ze dwa wybuchy w strefie silnika i rozbłyskiem płomienia pomiędzy ulicą a spodem samochodu . Nie było jeszcze straży pożarnej, tylko radiowóz straży miejskiej która zablokowała przejazd od ul. Podzamcze. Ok. 10:43 od Al. Unii Lubelskiej wjechał na skrzyżowanie w kierunku targu samochód strażacki OSP Osiny (rej. LPU). Strażacy popatrzyli i pojechali dalej. Ja rozumiem że to strażacy ochotnicy, pewnie nie mieli środków gaśniczych, ale mogli przecież podjechać i pomóc w blokadzie ulicy i przygotowaniu do właściwej akcji. Ale nic - pojechali sobie dalej. Niezrozumiałe to dla mnie jest.
|
|
Takie to super te nowe jak wszystko zreszta teraz
|
|
Lepiej spalić niż żeby wyszło na jaw ile km cofnęli licznik ze szfagrem
|
|
Maserati to szmelc. Włosi to tylko seicento pandę i Punto umieją zrobić. No i jeszcze pizzę czasami.
|
|
strażacy gasili Maserati przez 50 minut??? Co oni tam tak długo robili? Podlewali benzyną? Ja w 50 minut zrobię karczek z grila.O udkach z kurczaka z wolnego wybiegu nie wspomnę :-) |
|
"Takie tam małe mafijne ostrzeżenie i przypomnienie kto rządzi w lublinie..."
Niby kto?
|
|
Może do tego samego mechanika jeździli
|
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|