![]() |
Prokurator a jakiś nowy wzór togi.Ale ja jestem do tyłu , tyle się zmieniło w tym kraju .
|
![]() |
Z siedem latek odsiadki dobrze by mu zrobiło.
|
![]() |
jak trzeba być naiwnym żeby nabrać sie na takiego wypłocha???za sam wygląd 5 lat bez wyroku.
|
![]() |
Naprawdę ja nie wiem kto jest taki pusty aby dać się nabrać na pracownika prokuratury takiemu końskiemu zwisowi .
|
![]() |
Policja popełniła błąd ujawniając sposób przeprowadzenia akcji metodą na wnuczka. Działaniem tym, podali przestępcom gotowy przepis na oszustwo. Tym sposobem praktycznie każdego dnia, ktoś zostaje „orżnięty” na wnuczka – niemożliwym jest, żeby już tylu obywateli na terenie całego kraju wpadło na ten sam, przebiegły pomysł. Następnym razem (nowej metodzie oszustwa) mówić, jeśli już koniecznie coś trzeba powiedzieć – informować o złapaniu oszustów, nie podając dokładnego planu.
PS. Maryśkę już mógł wziąć na siebie, bardziej by mu nie zaszkodziła, bo kara za to mniejsza, ochroniłby dziewczynę jak na prawdziwego rycerza przystało. Przynajmniej miałby go kto odwiedzać w ZK.
|
![]() |
Tym sposobem ostrzega się też potencjalne ofiary oszustów. I, jak widać, ciagle jest tych ostrzeżeń za mało, bo tylu obywateli na terenie całego kraju daje się orżnąć na wnuczka, policjanta, prokuratora...
|

Nie publikujemy nic na Twojej tablicy na Facebooku oraz nikomu nie udostępniamy Twoich danych osobistych.
Podczas pierwszego logowania zostaniesz poproszony o wybór swojej nazwy użytkownika.