![]() |
I tak nikt was z PO niechce oglądać żadna strata
|
![]() |
Lenin wiecznie żywy! Lublin to małe miasto i tutaj naprawdę widać kto jest kim i w jakim celu protestuje!
|
![]() |
A TVN, love only! No poukładali sobie scenariusz działania. Począwszy od Gdańska. A nazywanie "szczujnia" to jaki język?
|
![]() |
w koncu bedzie można obejrzeć normalną debateę w tv, a nie mowę nienawiści. Niech idą do telewizji niemieckiej tvn i tam udzielają porad jak sprzedać wszystko co polskie.
|
![]() |
Były wolne sądy, konstytucją teraz media. Ludzie weźcie się do roboty
|
![]() |
Taka sama szczujnia jak w dzienniku wschodnim.
|
![]() |
Jeżeli media przestaną pokazywać polityków i to o czym bredzą codziennie zniknie mowa nienawiści. Zamiast zająć się krajem i jego problemami zajmują się sobą nawzajem i udowodnić chcą swoje racje. Won z mediów, bo ciągle moja racja jest mojsza a twoja jest twojsza. Nie pokazywać polityków w mediach!!! Dość szczucia Polaków na siebie!!!
|
![]() |
Niewielu ich jest ale mają rację.Tak nie można postępować!TVP powinna częściej pokazywać Tuska i sędziego z Gdańska który na telefon mu ustawiał rozprawę w Sądzie,Karpińskiego i jego słynne "..uj z tą Polską wschodnią..",Muchę jak przed wyborami wyprowadza się do Warszawy zostawiając dzieci i męża dla podstarzałego działacza PO,Bieńkowsą i Wojtunika jak śmieją się z polecenia spalenia stróżówki pod ambasadą wydanego podobno przez Sienkiewicza,Kopacz która cyt"ramię w ramię z rosyjskimi lekarzami pracowała w Smoleńsku" itp itd!
|
![]() |
Czy jest coś gorszego od lewackiej hipokryzji?
|
![]() |
Żmijan obejrzyj TVN to dopiero szczujnia
|
![]() |
Zasadniczo, to pan Zmijan wyswiadczy nam przysluge, ze nie bedziemy musieli go w tv ogladac.
|
![]() |
Zapewne oglądaliście sporo filmów z gatunku science fiction. W laboratoriach pseudonaukowcy hodowali zarodki różnych dziwnych zmutowanych gadów, monstrum itp. Te eksperymenty , przez przypadek czy też na skutek działań samych hodowanych wyrywały się z klatek i pustoszyły teren z tymi naukowcami włącznie a zwłaszcza ich atakowały. Czyli bumerang. POdobnie, mam nadzieję, będzie i w przypadku tego scenariusza totalnych
|
![]() |
Czytając wpisy powyżej wydaje mi się, że jestem w jakimś innym świecie ! Mając 70 lat jeszcze takiej ohydy, fałszu, kłamstw i obłudy nie słyszałem nigdy w tv jak dzisiaj ! Czasy gomułki i to wczesne nie wiem czy w kilku procentach dorównywały tym co sieje tvpislam ! Za Gierka nazwano by to bolszewią a on propagował po cichu zachód ! A dzisiaj wróciły mroczne czasy, a ludzie tak zostali zidiotyzowani przez tvpislam że wierzą w te ohudne obrzydliwe brednie i bełkot. Opamiętania także młodych ludzi bo oni nie rozumieją tamtych mrocznych czasów ! Trzeba im tłumaczyć, że to zło i niszczenie Polski w wykonaniu bolszewickim !!!!!!! NAPRAWDĘ !!!!!!!!!!!!!!!
|
![]() |
Gadasz głupoty i tyle
|
![]() |
Tego pana,ktory tam stoi kojarze chyba z gieldy samochodowej, kiedys kielbaski sprzedawal na gieldzie samochodowej chyba, tak kojarze.
|
![]() |
W pełni zgadzam się ze stanowiskiem, że nie ma obecnie w Polsce telewizji publicznej - jest "szczujnia" dla ciemnego ludu. Jedna Kurskiego w Warszawie, druga Rydzyka w Toruniu.
|
![]() |
Dobrze, że Rzmijan bojkotuje TVN, bo ta telewizja nie mówi prawdy
|
![]() |
Co za ulga nie bedę patrzył już na te załgane facjaty ,peowcy obyście się tylko nie rozmyślili, jeszcze z ZSLu też by mogli bojkotować niektórzy z największym rolnikiem Kamyszem
|
![]() |
Nazwisko Żmijan zobowiązuje.
|
![]() |
WYSTARCZY OGRANICZYC CZAS WYSTAPIEŃ ANTYPOLSKICH SZKODLIWYCH POLITYKÓW W MEDIACH - I PO TEMACIE...
|
Strona 1 z 4
Nie publikujemy nic na Twojej tablicy na Facebooku oraz nikomu nie udostępniamy Twoich danych osobistych.
Podczas pierwszego logowania zostaniesz poproszony o wybór swojej nazwy użytkownika.