![]() |
Lublin jest za małym, wymierającym miastem, większość powierzchni to blokowiska, jest mały i za biedny na takie wynalazki. Obecny prezydent Zuk stawia na efekciarstwo tylko: fontanny, chiński beton, pusty stadion. Brak przemysłu, miejsc pracy. Tak dalej i Lublin będzie mniejszy od Radomia i Rzeszowa. Dobrze, że Żuk jak Komorowski przegra w II turze. Czas na zmianę.
|
![]() |
a jeszcze dwa tygodnie temu szukali kierowców do pracy
|
![]() |
Lublin jest za małym, wymierającym miastem, większość powierzchni to blokowiska, jest mały i za biedny na takie wynalazki. Obecny prezydent Zuk stawia na efekciarstwo tylko: fontanny, chiński beton, pusty stadion. Brak przemysłu, miejsc pracy. Tak dalej i Lublin będzie mniejszy od Radomia i Rzeszowa. Dobrze, że Żuk jak Komorowski przegra w II turze. Czas na zmianę.Definicja pisiactwa: opluje własne miasto, własny kraj, byle tylko zrobić polityczna agitkę |
![]() |
tesco w Lublinie dla klientow jest za drogie.Królują biedronki.
Niby obok mieszka 1000 studentów z KUL ale to sa słoiki.
Zresztą na KUL to nawet automaty z kawą i słodyczami nie mogą sie utrzymać .Straszą puste.
|
![]() |
Tesco jest w bardzo złej sytuacji finansowej stąd co chwilę zamykają sklepy i rezygnują z dostaw, najprawdopodobniej podziela los almy i Piotra i Pawła i zwiną się z kraju.
|
![]() |
Nieprawda, że powodem rezygnacji Tesco z usługi jest małe zainteresowanie klientów. Czasem korzystałam z tej opcji zakupów i szczególnie popołudniowe dostawy trzeba było rezerwować z co najmniej dwudniowym wyprzedzeniem. Dodam, ze Tesco podnosiło ceny dostawy kilkakrotnie, tak więc przyczyną jest niewątpliwie ekonomia.
|
![]() |
Lubelskie Tesco, jak dla mnie się powoli zwija. Już widać ukrywane skrzętnie braki na półkach.
|
![]() |
Pracowałem w tej firmie i nie dziwi mnie ta informacja. Dobrze się stało, bo za dużo patplogii jest w tej firmie i jedyny z załogi miałem odwagę im to wygarnąć.
|
![]() |
GOŚCIU - czy ty pochodzisz z Lublina, czy tylko jak ten koń doroszkarski patrzysz i nic nie widzsz co się do okoła w mieście działo i dzieje. Są stare zdjęcia to sobie porównaj ( od czasu do czasu DW) jak wyglądał Lublin ewentuanie mapy
|
![]() |
ja akurat lubiłam zamawiać z e-tesco i szkoda, że ich już nie ma. Na szczęście znalazłam zakupyzdowozem.pl. Dowożą z Tesco, ale nie tylko , bo ostatnio zamawiałam też z Biedronki. Na Plus bardzo miła obsługa także myślę, że przy nich zostanę.
|
![]() |
Napotkałam wczoraj na artykuł: ***lublin.naszemiasto.pl/artykul/internetowe-supermarkety-w-lublinie-chleb-iwedlina-zdostawa,3165217,art,t,id,tm.html . Od jakiegoś czasu myślałam nad tym, aby skorzystać z takiej usługi, ale słyszałam tylko o Tesco, a ich już nie ma. I przyznam szczerze, że nie mam pojęcia dlaczego wcześniej nie słyszałam o Zakupy z Dowozem. Jestem młodą matką i dla mnie to rewelacja. Wszystko na plus.
|
![]() |
Zależy mi zawsze na świeżych produktach. Każda firma mnie z tym zawodziła. Teraz również jak moje poprzedniczki zamawiam ze strony ***s://***zakupyzdowozem.pl. Na początku w komentarzu zawsze zostawiałam notatkę, aby dostawca wiedział, żeby zwracał na to uwagę. Teraz już Pani Aneta świetnie mnie kojarzy i zawsze pamięta o tym czego potrzebuje. Nigdy nie miałam żadnych problemów. Z czystym sercem polecam.
Pozdrawiam oddana klientka.
|
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|