![]() |
Wieżowiec przy Olimpie - popieram !
|
![]() |
Jak to wieżowiec! Skandal! Jeszcze zasłoni tak przepiękną panoramę Lublina z COZL na czele !1!!11 ( ͡° ͜ʖ ͡°)
|
![]() |
stawiać wieżowiec jak chce ! Jestem ZA !
|
![]() |
...a na wieżowcu zrobić galerię widokową. Pomysł udostępniam za free. :)
|
![]() |
Trzeba to wszystko szybko przepchnąć póki Żuk jest u władzy. Przecież to prezydent wszystkich deweloperów. A co z tego będzie miał zwykły obywatel? czy deweloper zapłaci za taki prezent w postaci zmiany planu? Dlaczego miasto przy okazji nie chce nic na tym zarobić i robi prezenty do prywatnych kieszeni na dziesiątki mln zł. Panie Żuk dba Pan o swoją kieszeń czy o miejski budżet ???
|
![]() |
Powinni pozwolić gdzieś, w dobrym miejscu na wieżowiec do 75 metrów. Przydałoby się w końcu coś wyższego niż Wieża Trynitarska w mieście :V (nie licząc kominów)
|
![]() |
Wieżowiec przy Olimpie, tzn ze Dębiec dogadal sie z panem prezydentem i bedzie sciagal haracz jak od wynajmujących od niego lokale w Olimpie, I , II, i III, tylko po co mu tyle pieniedzy?
|
![]() |
taki wysoki by pasował popieram
|
![]() |
Lublinowi, przydałoby się więcej zwartej zieleni, a nie tylko zieleń śródosiedlowa, i to i tak najczęściej tylko na wizualizacjach, bo zamieniona na parkingi.
|
![]() |
Trzeba się bardzo spieszyć!
Bo później wszyscy będą równo traktowani przy rozpatrywaniu takich wniosków!
Pojawią się ogromne firmy dewloperskie z Polski, które obecnie omijają Lublin szerokim łukiem. Będzie normalna konkurencja na rynku. Poprawi się jakość budynków i spadną absurdalnie wysokie jak na Lublin ceny.
|
![]() |
Ha ha Ha... Uśmiałem się zdrowo. :D Te ogromne firmy deweloperskie co to "poprawią jakość" budowania w Lublinie to które konkretnie? JW Construction? Murapol? Robyg? A wystarczy wpisać nazwy tych firm w google i poczytać opinie mieszkańców tych bloków zamiast opowiadać bajki.
|
![]() |
Po przeprowadzeniu się do Warszawy z upadłego Lublina kupiłem nowe mieszkanie na Pradze. Miałem okazję porównać jakość nowych mieszkań z Lublinem, gdyż równocześnie w oklicach Gęsiej kupiła moja córka mojego stryja. Jest przepaść pomiędzy jakością zwykłych mieszkań w Warszawie (Praga nie jest przecież ekskluzywną dzielnicą)a Lublinem. Tak dziadowskich okien i drzwi wejściowych jak w Lublinie to w Warszawie żaden deweloper by nie zamontowal. Tak krzywych ścian i przemrożonych tynków jak w Lublinie to w Warszawie nie widzieli od upadku komunizmu.
|
![]() |
Niby budują bloki, wieżowce, a mieszkańców coraz mniej.
|
![]() |
Tak, posnuj dalej bajeczki o jakości warszawskiej deweloperki.
www .wykop.pl/link/1011063/takie-mieszkania-ludzie-kupili-od-jw-construction-za-setki-tysiecy/
Miłego pobytu w "nieupadłej" zakorkowanej, hałaśliwej pełnej chamstwa nazjeżdżanego z całego kraju Warszawie.
Nie tęsknimy. :)))
|
![]() |
Do Warszawy przeprowadzają sie nieudacznicy którzy nie potrafią w Lublinie zarobić dobrych pieniędzy ...:)
|
![]() |
55 m wieżowiec hahahhaha
|
![]() |
wysokosciowiec mial miec pierwotnie 70m zobaczcie sobie wiezowiec transhurt A 55 m to nie jest wiezowiec ! redaktorkÓ
|
![]() |
Nie mozna wybudowac wiezowców przy Orfeuszu. Taka wysoka zabudowa w tym miejscu spowoduje problem z wietrzeniem nie tylko tego miejsca ale też okolicznych osiedli
|

Nie publikujemy nic na Twojej tablicy na Facebooku oraz nikomu nie udostępniamy Twoich danych osobistych.
Podczas pierwszego logowania zostaniesz poproszony o wybór swojej nazwy użytkownika.