![]() |
Jedyną szansą dla Woj. Lubelskiego jest Nowy Jedwabny Szlak.
To jest okazja stulecia !
A te wszystkie korporacje to jedna wielka popelina, zatrudniają a za pół roku zwalniają.
Jak np PROAMA, była i już nie ma.
Tak ze nie ma się czym podniecać !
|
![]() |
czekamy na komentarz radnych PiS? Lublin w ruinie? czy jaki teraz przekaz obowiązuje?
|
![]() |
comarch? praca tam to masakra. cały artykuł to ściema
|
![]() |
Jedna wielka ściema !!!
|
![]() |
Radze poczytać opinie na gowork ;) "Biedronka dla programistów"
I szukają Ukraińców, to mówi samo za siebie.
|
![]() |
Jedyną szansą dla Woj. Lubelskiego jest Nowy Jedwabny Szlak. To jest okazja stulecia ! A te wszystkie korporacje to jedna wielka popelina, zatrudniają a za pół roku zwalniają. Jak np PROAMA, była i już nie ma. Tak ze nie ma się czym podniecać !W IT nie zwalniają :) |
![]() |
To chyba jakis art. sponsorowany. Szukam pracy w branży IT i byłem na rozmowach gdzie na jedno miejsce było po 30 osób. Stawki lubelskie w jakaś porażka. Tutaj ludzie jak tylko podłapią rok doswiadczenia to uciekają dlatego przyjmuje się tylu Ukraińców. Ostatnie znalazłem ogłoszenia dla programistów gdzie w kilku spotkałem się ze stwierdzeniem "mile widziana znajomość języka ukraińskiego lub białoruskiego".
|
![]() |
skąd wy sie ludzi bierzecie... u mojego obecnego pracodawcy odkąd pracuję nonstop szukają nowych ludzi, rekrutacja prowadzona jest bez przerwy i ludzi brakuje. w poprzedniej firmie nie mogliśmy do działu znaleźć kompetentnej osoby przez ponad pół roku, ale fakt, że zarobki były słabe - 3500 na rękę.
te negatywne wypociny to chyba nieudacznicy po zawodówkach, czy inni absolwenci kierunków humanistycznych piszą :)
|
![]() |
skąd wy sie ludzi bierzecie... u mojego obecnego pracodawcy odkąd pracuję nonstop szukają nowych ludzi, rekrutacja prowadzona jest bez przerwy i ludzi brakuje. w poprzedniej firmie nie mogliśmy do działu znaleźć kompetentnej osoby przez ponad pół roku, ale fakt, że zarobki były słabe - 3500 na rękę. te negatywne wypociny to chyba nieudacznicy po zawodówkach, czy inni absolwenci kierunków humanistycznych piszą :)to podaj nazwę tego pracodawcy i żeby praca była 8 godzin, bo ja też chcę żyć po pracy a nie zapierdalać 24 godzin na dobę za te marne godziny, bo też muszę mieć siłę zrobić dzieci, bo kraj się starzeje |
![]() |
Lublin jeszcze jest ma trochę do nadrobienia jeśli chodzi o zarobki i kulturę pracy w IT. Jest dobrze. Może być jeszcze lepiej. Jeśli kogoś w IT nie przyjmują jako programistę to albo jest totalnym nieukiem albo po prostu myśli, że jak umie napisać if-a i pętlę to należy mu się płaca na poziomie 3k od zaraz. Co do pracy po 8h to zależy od firmy. Byłem w takiej gdzie pracowałem 200h na miesiąc i w takiej gdzie na pracy spędzało się maks 80h. Zależy od firmy i projektu do którego się trafi. Jeśli ma się coś między uszami to po pewnym czasie 6k na rękę nie jest problemem.
|
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|