![]() |
http://www.egospodarka.pl/32508,Odpowiedzi...any,1,11,1.html
To jest link. W nim jest wszystko napisane. Niech stanie się to faktem jak najszybciej . Polska Odetchnie z ulgą . Od ludzi którzy nie mają żadnego pojęcia o wykonywanej pracy !
|
![]() |
Kiedy wreszcie będzie zrobiony porządek z tymi tz.rolnikami płacącymi jałmużnę na KRUS.Jałmużna na składkę a uprawnienia takie same jak dla tych którzy odprowadzali składki do ZUS.
|
![]() |
Niech prędzej zrobią porządek z tą pijawką zwaną ZUS-em tam dopiero roi się od niekompetencji i nieprawidłowości. |
![]() |
Nie dawać mu! Dlaczego prowadzac działalność gospodarcza płacił krus a nie zus? Chce mieć rentę z moich pieniędzy cwaniaczek.
|
![]() |
A czy KTOŚ ,wtajemniczony wie skąd ZUS bierze kasę na tak wypasione gmachy i doskonale wyposażone wnętrza ? Ile zarabiają urzędnicy ZUS ?
Gmachy ZUS "przebijają" gmachy bogatych Banków . Pensje też są bardzo wysokie....
Zastanawiałam się wielokrotnie i nie potrafię sobie odpowiedzieć....A bardzo mnie to interesuje.
Czy KTOŚ ma rozeznanie ?
|
![]() |
A od kiedy rolnicy ,płacący na KRUS, mają takie same świadczenia jak płacący ZUS. Ja akurat płacę na ZUS i wkurza mnie brak niewiedzy , a dużo krzyku - takich ludzi jak TY |
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|