![]() |
Jezu co za bełkot. Nie myślałeś o tym, żeby poszukać normalnej pracy?
|
![]() |
Witam. Zauważyłem, że mój brat bliźniak kronikidewelorozwoju, który podobnie jak ja, należy do pisowskiej farmy trolli, od bladego świtu rozrabia. Co 5 min zakłada nowe konto i próbuje wywołać efekt sztucznego tłumu poprzez dodawanie(a raczej spamowanie) komentarzami z różnych kont. Musicie go zrozumieć, ma płacone od posta i bardzo mu zależy na tym żeby na koniec roku załapać się na premie dla najlepszych trolli na farmie. Centrala z Nowogrodzkiej cały czas patrzy nam na ręce i ze wszystkiego skrupulatnie rozlicza. Jakość wpisów nie jest ważna, ale ilość już tak. Mam nadzieję, że to rozumiecie bo etat internetowego trolla PiS to ciężki kawałek chleba. Trzeba bez ustanku krytykować Żuka, dodawać i usuwać komentarze, spamować, cytować własne posty itd.buahahaha dobre posikalem sie ze smiechu |
![]() |
Witam. Zauważyłem, że mój brat bliźniak kronikidewelorozwoju, który podobnie jak ja, należy do pisowskiej farmy trolli, od bladego świtu rozrabia. Co 5 min zakłada nowe konto i próbuje wywołać efekt sztucznego tłumu poprzez dodawanie(a raczej spamowanie) komentarzami z różnych kont. Musicie go zrozumieć, ma płacone od posta i bardzo mu zależy na tym żeby na koniec roku załapać się na premie dla najlepszych trolli na farmie. Centrala z Nowogrodzkiej cały czas patrzy nam na ręce i ze wszystkiego skrupulatnie rozlicza. Jakość wpisów nie jest ważna, ale ilość już tak. Mam nadzieję, że to rozumiecie bo etat internetowego trolla PiS to ciężki kawałek chleba. Trzeba bez ustanku krytykować Żuka, dodawać i usuwać komentarze, spamować, cytować własne posty itd.
|
![]() |
Etatowa pisowska szczekaczka musi szczekać pod każdą nową inwestycją. Za to jej przecież płacą.
|
Strona 3 z 3
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|