![]() |
Jest szansa, że ktoś zrobi tam porządek i będzie można normalnie zdawać, a nie po siedem razy.
|
![]() |
Może ktoś w końcu zrobi z tym porządek, dlaczego egzaminatorzy jeżdza tylko na dwa osiedla: Ponikwodę i Bronowice ?
Z tego powodu szkoły nauki jazdy z całego regionu rozjezdzają tam ulice.
|
![]() |
niestety, po 5 niezdanych egzaminach, oblanych z byle powodu, ludzie będą dawać łapówkę , by zdać. Egzaminatorzy -inkwizytorzy będą wyciągać po nie ręce. taki system , KOMUNA WRÓCIŁA!!
|
![]() |
niestety, po 5 niezdanych egzaminach, oblanych z byle powodu, ludzie będą dawać łapówkę , by zdać. Egzaminatorzy -inkwizytorzy będą wyciągać po nie ręce. taki system , KOMUNA WRÓCIŁA!!
|
![]() |
Może ktoś przyjrzy się Dyrektorowi i układom z Urzędem Marszałkowskim !!!
|
![]() |
system jest tak stworzony aby była kasa ; nikt nie zdaje są łapówki, pózniej cba abw ,oni taż zarabiają ,pózniej łapówki aby się wyłgać też zarabiają .A ty zostajesz bez kasy .A agenci idą na emeryturę i porsche to ich fura
|
![]() |
W Polsce powinny być 10letnie studia na prawo jazdy z egzaminem w Unii Europejskiej ,Rosji,Ukrainie
i Tak
maturzysta kat rower trójkołowy
licencjat Kat A B T
magisterium Kat C
doktorat kat D
dokktor "rehabilitowany" kat wszystkie bez prawa poruszania się po polskich drogach publicznych
Studia podyplomowe Kat E
|
![]() |
Pewnie i tak suma sumarum wyjdą na swoje.
|
![]() |
Jest to instytucja urzędu marszałkowskiego,a stale w niej zarządzają PSL-owcy! Nadzoruje nie kto imnny tylko sam Hetman Lubelski!!! Czy można się dziwić,że tam coś jest niedobrego???
|
![]() |
ja nie mam prawka i jestem oskarzona o lapuwkarstwo!! hehe
|

Nie publikujemy nic na Twojej tablicy na Facebooku oraz nikomu nie udostępniamy Twoich danych osobistych.
Podczas pierwszego logowania zostaniesz poproszony o wybór swojej nazwy użytkownika.