![]() |
W dobie poczty elektronicznej faksów .internetu Pan Prezydent wysyła gońca do Warszawy.Chyba cofamy sie z rozwojem.
|
![]() |
może ktoś zna adres do pana prezydenta Wasilewskiego? Proszę podajcie i mi ja również chce zorganizować protest.
|
![]() |
jw.
|
![]() |
ja tez protestuję przeciwko liberum veto i prywacie tłuszczy. I przeciw władzy która sie boi utraty stołków
|
![]() |
Moda na protestowanie bez wzgledu czy sluszne, czy nie obejmuje kraj. Przeciez protestujacy w wiekszosci przypadkow zielonego pojecia nie maja o co wlasciwie jest walka, tylko ida za masa tlumu, bo taka jest moda. Uwazam, ze szkodzenie przez nich w realizacji rzadowych planow przynosi niewspolmierne straty krajowi. A wszystko przewaznie przez pazernosc, bo "wewnetrzne" glosy im podpowiadaja, ze mozna cos ugrac jak sie bedzie protestowac. Nic nie mysla ci ludzie realnie tylko daja sie napuszczac przez wiadome sily, ktorym najwiecej zalezy, zeby w kraju byl balagan. Uwazam, ze Rzad powinien wreszcie ukrocic te praktyki i bez zadnej zenady dzialac zapobiegawczo nie liczac sie z konsekwencjami jakie moga z tego tytulu wyniknac. Najwyzszy czas skonczyc z tym warcholstwem. Narod nie powinien pozwolic wyniszczac swoj kraj, tylko dlatego, ze nieodpowiedzialne jednostki chca sie zabawic kosztem spoleczenstwa.
|
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|