![]() |
Cuszej nad tom trumna
|
![]() |
to som obrońcy prawdy :):):)? i i walczą z mową nienawiści ? sprawdzić gdzie pracują i co robią ? może w firmach ochroniarskich?
|
![]() |
Sądząc po rozesmianej twarzy mężczyzny trzymającego transparent "TWOJA Wina" protest dotyczy spraw zabawnych i wesołych. Ale jaja, powiedziałaby komisarz Bienkowska
|
![]() |
to dzieci resortowe, walczą o dodatki UB-eckie do emerytur swoich rodziców, walczą o to aby było jak dawnej
|
![]() |
INCYDENT
|
![]() |
będąc rodzicem nie dopuściłbym aby moje dziecko uczył KOD-erasta, a niektórzy za to jeszcze płacą sporą kasę
|
![]() |
OTUA OTUA OTUA Platformen guten mogen ;)
|
![]() |
Niech idą pod siedzibę raczej TVN lub GW !
|
![]() |
Ile osób było na tym "proteście"? Więcej niż 15?
|
![]() |
Ile osób było na tym "proteście"? Więcej niż 15?Jest napisane 30 osób. |
![]() |
Mili drodzy protestujący pójdźcie proszę protestować pod budynek przy ulicy Wiertniczej 166 w Warszawie i pokażcie jak powinna wyglądać telewizja bez nienawiści.
|
![]() |
Jak się czyta te pseudo-wpisy to wydaje mi się, że jesten na Kubie w Koreii Białorusi czy Rosji ! Ludzie opamiętania ! Opamętania totalnego ! Ratujcie Polskę przed bolszwicko-lewacką bandą z sekty pislam z guru bolszewików tow. kaczorem ! Dodam jeszcze tylko, że oby nie było jak z przysłowiem - Polak mądry po szkodzie ! A tego doświadczaliśmy w minionym wieku !
|
![]() |
BIEDNI ZMANIPULOWANI LUDZIE
|
![]() |
Mi jak program sie nie podoba to go nie oglądam ....
|
![]() |
Jest moc 30 osób kurcze szok !
|
![]() |
Czy ktos rozpoznaje tych ludzi. Gdzie pracują, jakie jest ich pochodzenie, jaka grupę społeczna prezentują? Czy sa to robotnicy z fabryki?
|
![]() |
Brawo KOD! Upominanie się o uczciwość w mediach publicznych to nasz obywatelski obowiązek.
|
![]() |
Brawo KOD! Upominanie się o uczciwość w mediach publicznych to nasz obywatelski obowiązek.Adam Wazelina sPOd Lublina nadaje. Czas na leki i wracaj do łóżka. |
![]() |
Jak się czyta te pseudo-wpisy to wydaje mi się, że jesten na Kubie w Koreii Białorusi czy Rosji ! Ludzie opamiętania ! Opamętania totalnego ! Ratujcie Polskę przed bolszwicko-lewacką bandą z sekty pislam z guru bolszewików tow. kaczorem ! Dodam jeszcze tylko, że oby nie było jak z przysłowiem - Polak mądry po szkodzie ! A tego doświadczaliśmy w minionym wieku !Ha ha ha.....o proszę jaki mamy tu przykład mowy nienawiści w pełnej odsłonie. Artykuł 256 kodeksu karnego się kłania. |
![]() |
PiS zrobił z TVP swoją polityczną szczekaczkę, którą rozkręca dalej spiralę nienawiści. Ponurych efekty tych działań widzieliśmy bardzo dużo, ale najkrwawszy zdarzył się niedzielę !
|
Strona 1 z 5
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|