![]() |
A może jakby zamiast słowa "banda" padło "ferajna" to byłoby bardziej w POrządku? To pierwsze nieco deprecjonuje organizację Don Zuccone, która nie jest przecież zbiorowiskiem przypadkowych ludzi, a raczej starannie dobranym zesPOłem, który działa w sPOsób wysoce zorganizowany.
|
![]() |
Dobrze napisał, komu przeszkadzał targ staroci na starym mieście? chyba tylko łysemu i jego bandzie. Wystawianie staroci przy alejkach i starych kamienicach było klimatyczne i miłe dla oka, a teraz ktoś przeniósł to wszystko na plac gdzie wieje wiatrem i smrodem z tysiąclecia.
|
![]() |
Przypadkowych ludzi nie ma na pewno w spółkach skarbu państwa, którzy to dopiero dają poPIS
|
![]() |
Cytat z komentarza "gdzie wieje wiatrem i smrodem z tysiąclecia" - tak, też jestem za radykalnym ograniczeniem ruchu na tysiąclecia. Zwężyć do jednego pasa dla aut, drugi pas na bus pas, trzeci zamknąć. Do tego wyniesione przejścia dla pieszych i strefa 30/h. Nie ma miejsca na autostrady w mieście
|
![]() |
Więc takich samych standardów oczekujemy od radnych koalicji bo to co czasami się słucha na obradach w Ratuszu na żywo to wołanie na puszczy....szczególnie dotyczy to kilku tych samych osób. Święci nie są.
|
![]() |
Ale co? Banda czy lysego komus sie nie spodobalo?
|
![]() |
Banda łysego? No to policja powinna sprawdzić, kto to jest ten łysy i powinna jego oraz jego bandę aresztować :)
|
![]() |
.....dobra decyzja zawsze znajdzie sprzymierzeńców , jak i oponentów. Mogę jedynie napisać, że ani jeden handlarz nigdy nie pokusił się chociażby o werbalne pozwolenie użytkowania chociażby 1-2 mkw. powierzchni przynależącej do mnie. To ja opłacam podatki i ja finansuję sprzątanie w obrębie nieruchomości, za którą, odzyskują rodzinną własność słono zapłaciłem i zainwestowałem w konieczny remont.
|
![]() |
Wysoce zorganizowany?
Wszyscy rzygają już tym "wysoce zorganizowanym" miastem za wielką kasę dla kasty prezesów, przy współpracy "wysoce wykwalifikowanych" budowlańców zza Odry i kilkudziesięciu rządnych władzy z pfeningami w źrenicach.
|
![]() |
Kim jest ów łysy?
|
![]() |
Banda łysego, to nowy program unijny promujący gender i multiseksualność. I za co, tu przepraszać? No chyba, że ktoś chce wojny z postępową unią.
|
![]() |
Właściwe konsekwencje zostały już podjęte, czyli pisowski pajac dostanie awans w tvpis i sprawa załatwiona.
|
![]() |
Ludzie , nie bójmy się pisać prawdy o POlitykach . PO już poległo , a w sądach następują dobre zmiany .
|
![]() |
To ten sam radny, ktory zapewnial,ze na Astorii nie bedzie juz reklam a po tygodniu reklama caly budynek przyslonila?
|
![]() |
Telewizja publiczna stała się ordynarną tubą propagandową rządu, poziomem dorównując czasom PRL-u, a dyrektor Montusiewicz wielokrotnie pokazał się jako zdolny propagandzista. Ale nazwanie Prezydenta Żuka i jego ekipy "bandą łysego " było policzkiem wymierzonym w 62 % Lublinian. Uważam, że za takie coś dyrektor odpowiedzialny za coś takiego powinien zostać odwołany.
|
![]() |
Telewizja publiczna stała się ordynarną tubą propagandową rządu, poziomem dorównując czasom PRL-u, a dyrektor Montusiewicz wielokrotnie pokazał się jako zdolny propagandzista. Ale nazwanie Prezydenta Żuka i jego ekipy "bandą łysego " było policzkiem wymierzonym w 62 % Lublinian. Uważam, że za takie coś dyrektor odpowiedzialny za coś takiego powinien zostać odwołany.teraz możesz pajacu zostać POzwany za rozszyfrowanie tego nicka, nikt tego nie zrobił przed tobą, POdlizusie Adamie sPOd Lublina |
![]() |
Montusiewicz to ten 'dziennikarz który wyrywał mikrofon gościom w studiu jak wypowiadali się przeciwko PiSowi i to ten dyrektor który nie pozwolił wyemitować programu z udziałem Posłów na Sejm bo też był niekorzystny dla PiSu! Taki obiektywny i niepolityczny!
|
![]() |
To ten sam radny, ktory zapewnial,ze na Astorii nie bedzie juz reklam a po tygodniu reklama caly budynek przyslonila?ten sam, to taki "misewicz" lubelskiej PO, był zatrudniony chyba we wszystkich gminnych spółkach |
![]() |
Nie pamiętam, żeby w czasach głębokiego PRLu dziennikarz pozwolił sobie na używanie takiego języka. Wstyd. Dno intelektualne.
|
![]() |
Ja wiem... to łysy z brazzers!!
|
Strona 1 z 2
Nie publikujemy nic na Twojej tablicy na Facebooku oraz nikomu nie udostępniamy Twoich danych osobistych.
Podczas pierwszego logowania zostaniesz poproszony o wybór swojej nazwy użytkownika.