![]() |
Ten Pan reżyser nazywa się Aigner czy Ajgner, czy to 2 rózne osoby?
|
![]() |
Skoro aż dwa razy pisze Pan o elementach "pantominy", to wiem, że Pan-to-ni-ma pojęcia o teatrze.
|
![]() |
Słyszę i widzę ochy i achy...
Uważam, że przedstawienie jest niedopracowane.
Dla mnie to sploty zdarzeń, ktore nie tworzą spójnej całości.
Perełki odnajduje.
Czy recenzent widział spektakl?
Nikt nie stał, brawa niemrawe, śmiech dla wybranych, więc nie owacje i jeśli na stojąco - to do wyjścia, żeby zająć kolejkę w szatni....
|
![]() |
Dwóch idiotów napisało. Przepraszam za Lublin
|
![]() |
Rozumiem, że pisząc o dwóch, masz na myśli redaktora i krytyka teatralnego, ale to chyba ta sama, nie do końca zorientowana w temacie osoba.
|
![]() |
Byłam dzisiaj na spektaklu po chyba 2-ch latach przerwy od obejrzenia Trzech Sióstr. Można iść wreszcie coś dla widzów. Magda Sztejman gratulacje Pan Rusin również
|
![]() |
Aigner. Korekta tekstu też by się przydała
|
![]() |
Nie jest prawdą, że Nikt nie stał! Wszyscy stali. Chyba że Pani/ Pan tuż przed końcem spektaklu ustawiła/ ustawił się w tej kolejce do szatni?:)))
W pełni podzielam wszystkie achy! o ochy!
:)))
|
![]() |
Tak samo nie jest prawdą to, że nikt nie stał, jak i to, że wszyscy stali. Ja nie stałem, bo przedstawienie nie było aż tak dobre. Wszyscy po prostu wykonali swoją robotę i tyle. Szału nie było. A w kolejce do szatni nie stałem.
|
![]() |
Dzisiaj oglądałam Podobało mi się Scenografia Koncepcja Nawiazania i aluzje do wspolczesnosci Zaskakujacy element muzikalu z odwaznym tekstem
Jestem przecietnym widzem Smialam sie Dziekuje za to przedstawienie
|
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|