![]() |
Szkoda że nie padło najważniejsze zdanie iż będzie to parking płatny, i tak wybudowany jak Bigmar - czyli w każdej chwili ,,z powodu znikomego zainteresowania'' będzie mozna go zabudować na biurowce...
|
![]() |
Dokładnie tak. Słowa płatny zostały zastąpione tym że policja i sm nie egzekwują prawa. No więc panowie z sm bierzemy się do roboty i wszystkie patrole na LSM żeby parking był tańszy A co do samego parkingu to rozwiązanie idealne w tym miejscu, choć może za więcej tych miejsc by sie przydało. Ale dobre i tyle co będzie choć najważniejsze żeby miasto za to płaciło bo jak będzie płatny to będzie jeszcze gorzej niż jest.
|
![]() |
400 miejsc? Myślałem, że jak duży, to ze 4 tysiące!
Płatny? Czemu w artykule tego nie napisano? Taka tajemnica? To znaczy, że jak przyjadę do ZUS czy gdzieś obok załatwiać sprawy, to zabulę całkiem nieźle, bo czeka się tam godzinami...
Niby dobrze, ale...
|
![]() |
Szkoda ze taki maly parking minimum 1.500to rozumie a tak dobre i to panowie z ratusza budujcie z mysla o przyszlosci parkingi i szersze ulice nawet kosztem mniejszego hodnika .
|
![]() |
Zapowiedzi,zapowiedzi,zapowiedzi potem się okazuje,że to tylko ktoś bredzi......
Prima aprililis na lubelszczyźnie wciąż trwa
i ten jest najlepszy kto najlepiej łga.
|
![]() |
Ile Centrum Zana zażyczy sobie za godzinę parkowania ? Prywatny inwestor zazwyczaj chce jak najszybciej zwrotu nakładów więc należy się spodziewać wysokich opłat... a klientami ZUS są zazwyczaj osoby utożsamiane z niedostatkiem.Takie inwestycje powinien realizować prezydent miasta i spłatę inwestycji rozkładać na długi okres czasu- w przeciwnym razie po jasną cholerę płacimy podatki aby później nabijać komuś kabzę,według jego widzi mi się ? .
|
![]() |
Zapewne osoby z niedostatkiem finansowym przyjezdzaja do ZUS samochodami i to pewnie kilka razy w tygodniu. Bardzo dobrze, że takie cos powstaje i zamiast klepiska bedzie normalny budynek. A osoby niepelnosprawne czy z problemami i tak na tym klepisku nie parkowały, bo przejscie potem tamtedy to niezly problem nawet dla osoby zdrowej. |
![]() |
Ciekaw jestem, gdzie będą parkowały samochody z tego Grey Office, bo już teraz jest straszny hardkor z parkowaniem na Walenroda.
A jak tam się zaczną sprowadzać firmy i klienci będą przyjeżdżali, to ja sobie nie wyobrażam tamtędy przejechać.
|

Nie publikujemy nic na Twojej tablicy na Facebooku oraz nikomu nie udostępniamy Twoich danych osobistych.
Podczas pierwszego logowania zostaniesz poproszony o wybór swojej nazwy użytkownika.