![]() |
Brawo PSL
|
![]() |
to kto nam bedzie teraz hetmanil? kto na toto zagłosuje jak pozabierali brutalnie chłopstwu zabawki? ostał sie jeno sznur i niewywalony łobornik we łoborze
|
![]() |
Brawo Krzysztof Hetman. Głosujemy na PSL
|
![]() |
Kosiniak-Kamysz na premiera. PSL góra !!
|
![]() |
___>>> KOMUCHY ZSL - razem z PZPR zniszczyli po wojnie PSL Witosa i byli przeciwko Polakom podczas Okraglego Stolu - HANBA WAM KASZANIAKI PO WSZE CZASY!!!
|
![]() |
Tak trzymać Panie Hetman. Jesteśmy z Panem
|
![]() |
Każdy myślał że PSL się skończył a tu prosze sala wypełniona po brzegi. Super
|
![]() |
Jedyna partia dialogu. Polityka hejtu się nie sprawdza. Dowód na to jest sytuacja z Gdańska. Nie można opluwać ludzi tak jak partia dobrej zmiany. Trzeba na rozsadku. Takiego który ma Kosiniak-Kamysz..
|
![]() |
Już Pisowski płatny troll pisze obrazilwe komentarze...
|
![]() |
"Żaden Kościół nie może stanąć po stronie jednej partii" - TO ILE TYCH KOŚCIOŁÓW JEST ? CHYBA DUŻO? ..... CHYBA... DEMENCJA MNIE DOPADŁA - BO DO TEJ PORY BYŁ JEDEN KATOLICKI. / TAK MNIE UCZYLI NA LEKCJACH RELIGII/ BO CHYBA NIE CHODZI O BUDYNKI KOŚCIELNE. TO PRZECIEŻ SOKRATES POWIEDZIAŁ NA ŁOŻU ŚMIERCI " TO WIEM, ŻE NIC NIE WIEM" . PEWNIE I MÓJ CZAS SIĘ ZBLIŻA. ŻYCZĘ MIŁEGO ŻYCIA WSZYSTKIM PARTIOM I WSZYSTKIM KOŚCIOŁOM W POLSCE.
|
![]() |
PSL to jedyna partia która nie jest totalna opozycja. Maja ciekawe pomysły jak emerytura bez podatku. Warto na nich głosować.
|
![]() |
___>>> KOMUCHY ZSL - razem z PZPR zniszczyli po wojnie PSL Witosa i byli przeciwko Polakom podczas Okraglego Stolu - HANBA WAM KASZANIAKI PO WSZE CZASY!!!Partia qrws- dokladnie! |
![]() |
Potrzeba nam normalności. A taka normalność daje nam PSL. Brawo panie Hetman. Śledziłem transmisje w internecie i trak trzymać. Trzeba łączyć Polaków a nie dzielić..
|
![]() |
Bardzo dobre wystąpienia Pana Hetmana i Pana Kosiniaka-Kamysza. Głosujemy na PSL bo tam mamy ludzi godnych zaufania.
|
![]() |
Kosiniak-Kamysz liderem opozycji w Polsce. Krzysztof Hetman liderem opozycji w regionie! Polskie Stronnictwo Ludowe jedyna partia dialogu. Super projekt 'erytura bez podatku'! Tak 3mac!!
|
![]() |
Każdy myślał że PSL się skończył a tu prosze sala wypełniona po brzegi. SuperDO TEJ PORY SPEDY ZSL MIALY MIEJCE W HALI MOSIR teraz 4 razy mniej zielonej komuny na spędzie |
![]() |
Jak trwoga to wszyscy lecą do Boga i klaniaja się bp w pas
|
![]() |
Psl-owskie trole, jak już macie polecenie zapełnienia tego forum swoimi komentarzami, to chociaż się wysilcie. Będzie ciężko, ale komentarze w stylu "brawo kosiniak, brawo hetman" są żałosną podóba odwrócenia uwagi od dramatycznej porażki, którą poniósł PSL w ostatnich wyborach. W wielu urzędach po tej porażce rozpoczął się proces usuwania osób, które zamiast pracować zajmowały się utrwalaniem władzy "ludowej".
|
![]() |
He he he, po wyborach już nawet PSL owski beton wstydzi się przyznać do swojej partii :) 5 lat w opozycji po oderwaniu od koryta pozwoli wynieść sztandar pslu. Czekamy
|
![]() |
ale klakierstwo z zeteselu siostrze pzpr mdło sie robi
|
Strona 1 z 5
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|