![]() |
Rebelia, nie popsuj mi radyjka.... bo się przerzucę na RM z tatkiem Prawdziwkiem
|
![]() |
To nie dobrze, człowiek będzie musiał się przeczuci na eskę rock?
|
![]() |
No szkoda, szkoda. Jedyne w regionie grające rocka i metal. Jeśli dojdą hiphopy rege czy inne dody to o bardzo interesującym radyjku pozostanie wspomnienie. Trzeba będzie wozić w aucie swoje CD albo... Włączyć Eskę Rock. To właśnie "więcej rocka!" sprawiło, że ja jak i rzesza moich znajomych was (jeszcze) słuchamy. Teraz upodobnicie się do innych rozgłośni w kraju. Zlejecie się z szarą masą. Szkoda, naprawdę szkoda.
|
![]() |
wczoraj jakiś hip hop leciał i musiałem przełączyć na esce rock
|
![]() |
Owszem, hip hop się pojawia z czego zbyt zadowolona nie jestem, ale jest to mała ilość... no kurcze jedną piosenkę zawsze można przeczekać, ale uważam, że odrobina świeżej elektroniki nikomu nie szkodzi. I kurcze nie piszcie o Dodach, bo to mam nadzieję tej stacji nie grozi. A co do eski rock... już wolę hip hop niz reklamę co chwila, albo bloczki po 15 minut.
|
![]() |
w ten sposób zakończyło swoją bytność radio puls - centrum czkamy na disco polo !!!!
|
![]() |
Janek, jak czekasz na discopolo, to przełącz na Radio Lublin, nie będziesz musiał czekać długo.
|
![]() |
nie chcę kolejnej eski imprezki:(
|
![]() |
W dzień to i ja już tego nie słucham straszne bagno muzyczne, jeden wielki chaos brak spójności anteny, po U2 leci jakiś hiphopolowy shit potem jakaś mało wyrafinowana elektronika z jęczącą laską na wokalu.
Całe szczęście że nie wywalili nic po 20, bo dopiero o tej godzinie zaczyna się prawdziwie dobre i solidne granie a prezenterzy którzy grają audycje po 20 znają się na rzeczy i zawsze dobierają dobrą muzę.
|
![]() |
Radio Centrum juz kilka ladnych lat temu stracilo wsrod pierwszych/najstarszych sluchaczy miano radio rockowego a teraz bedzie to tylko kolejna stacja radiowa niczym sie nie wyrozniajaca i na dosyc miernym poziomie
|
![]() |
Szkoda.
Radio dla wszystkich jest radiem dla nikogo.
Myślę, że ilość stałych słuchaczy Radia Centrum spadnie.
Może ktoś wykorzysta sytuację i wypełni tę lukę, na pewno znajdzie wiernych słuchaczy.
|
![]() |
Masakra, co wy tu piszecie. Jacy najstarsi rockowi sluchacze? Moja kolezanka ze studiow pracowala w Centrum jak powstalo. Wtedy mozna tam bylo uslyszec obok siebie rozne muzyczne style i bylo to fajne radio z fajnymi ludzmi. Jak dla mnie dobrze sie dzieje. Bedzie mozna znowu posluchac czegos wiecej niz 500 rockowych "hitow" dla srednio wymagajacych sluchaczy.
|
![]() |
Brawa, wielkie brawa.
Macie prawo być niezadowoleni, protestować i burzyć się, to jest Wasze prawo. Jestem pełna wielkiego podziwu, dla słuchaczy radia tych którzy twierdzą, że byli stałymi słuchaczami, za to mają czelność i odwagę mieszać z błotem stację i ludzi którzy dawali im radość i chwilę przyjemność. Gdy radio stara się coś zrobić, być inne, rozwijać się, Wy śmiało epatujecie agresją i niechęcią, jak 80% naszego społeczeństwa na wszystkie zmiany. Ja jako słuchaczka radia Centrum, jestem ciekawa co będzie dalej i nie czuję się oszukana albo nieważona zmianami, nie uważam też, że zmiany są złe. Komercja? Tandeta? Eska? Może my słuchamy innych stacji? A może ktoś tylko przeczytał artykuł i dla zasady przyładował nienawiścią? Ale jeśli tacy byli stali słuchacze, to cieszę się, że już ich nie będzie w Centrumowej Rodzinie, a na ich miejsce przyjdą otwarte i inteligentne osoby.
Pozdrawiam, Malwina
|
![]() |
Gdzie się podziało "jedynie rockowe radio w mieście" ?? Czy teraz radio będzie dume z misz-masz-u??
Szkoda i jeszcze raz szkoda!
|
![]() |
Świetny ruch! Radio studenckie powinno ZMIENIAĆ SIĘ razem ze studentami zamiast STARZEĆ SIĘ z magistrami i doktorami!
|
![]() |
Na antenie było sprostowanie, że popu to nie będą puszczali. O ile nie zwiększą liczby reklam to taka zmiana będzie do przeżycia.
|
![]() |
Brawo dziewczyno. Jesteś moją dzisiejszą bohaterką |
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|