![]() |
Do roboty się wziasc a nie cigle jedni na drugich skargi skladacie.
|
![]() |
Właśnie na tym polega "praca" tych nierobów
|
![]() |
Polska wolna od pis
|
![]() |
po-psl zdycha, więc każde chwyt uważają za dozwolony
|
![]() |
czas kończyć tę kadencję
|
![]() |
Koniec PO w samorządzie bliski
|
![]() |
czy ktoś wie gdzie pracuje pan Kowalczyk?
|
![]() |
Na 16 sesjach kneblujecie usta i nie pozwalacie się pytać radnym którzy reprezentują mieszkańców Lublina i jeszcze macie czelność obrzucać ich inwektywami.....gdy w sejmie waszum posłom tego zabroniono zaraz byście blokowali sejm i marsze KODU uskuteczniali....po co ta obłuda....i co że większość macie 1 radnego nie obliguje was to do takich działań....gdybyście mogli to sami byście na sesjach byli bez opozycji i galerii z mieszkańcami bo po co pytać wszysko jest super dług bedzie i 2 miliardy w mieście i też bedziecie klaskać.....ot politykiery
|
![]() |
Rekord kraju w zdejmowaniu z porządku obrad zapytań...może i świata....Piłat umywa ręce ...Neron zdecydował....
|
![]() |
Komisja wenecka niech rozstrzygnie......do wenecji trzeba radnych PO i WL wysłać bo tylko oni jeżdzom za gramanice....bo biegle języki znajom....chyba migowe
|
![]() |
Czyżby czarne chmury zbierały się nad Piotrusiem?
|
![]() |
Pasożyty po-psl zachowują się agresywnie, bo są odcinane od kroplówki naszych pieniędzy.
|
![]() |
.....i tak uważam prezydenta Żuka za osobę wyjątkową i pełną taktu! Mieć do czynienia z idiotami z PiS wymaga wiele samozaparcia oraz wielkich pokładów kultury osobistej, aby nie być nieuprzejmym!
|
![]() |
Dzisiaj w nocy miałem straszny sen. Śniło mi się jak Żuk gwałci moją żonę. W pokoju gdzie się to działo byli jeszcze Kowalczyk i Hetman. Przyglądali się jak to Żuk robi i nie reagowali. Ja też byłem, ale stałem cały sparaliżowany i nie mogłem nic zrobić. Zbudziłem się zlany potem i nie śpię od 3.30. Jak myślicie co ten sen może oznaczać. Dobrze, że to był tylko sen...
|
![]() |
ha ha ha dobre, oczywiście najchętniej by wymienili na Pisowca-koniecznie bo tylko już tutaj ostali się nie Pisowcy....
|
![]() |
Ach ten błysk w oku i zaciśnięte zęby....na focie.....a wpisy elyty ...poniżej dno i pięć metrów mułu.....rynsztok do kwadratu....szkoda komentować tą klakiernę ....i tak wiadomo kto wpisuje......Wesołego Alleluja bracia.....
|
![]() |
Niech PO i WL przegłosuje ze porządek obrad będzie się składał z 2 punktów obrad ....1 Otwarcie sesji 2 Zamknięcia sesji .....i nie bedzie problemu reszta dekretami się załatwi......tylko jedna uwaga w Sejmie analogicznie niech się stanie .....i co wtedy.....?
|
![]() |
Informacja o uchyleniu uniewinnienia Łysonia i Sekretarza Miasta zniknęła z łamów mośkowej gazety. To samo zrobiła szkopska szczekaczka tj Kurier Lubelski. Nie ma to jak żydowsko-szkopska demokracja. Najlepiej rozbijać GWno na atomy.
|
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|