![]() |
artykuł z 7:45. Jest 8:00 a trolle jeszcze śpią w swoich zatęchłych norach?! Ani jednego klakierskiego komentarza?!
|
![]() |
gazeta.jawnylublin.pl/deweloperzy-obiecuja-pieniadze-ktore-nie-trafiaja-do-kasy-miasta/
|
![]() |
artykuł z 7:45. Jest 8:00 a trolle jeszcze śpią w swoich zatęchłych norach?! Ani jednego klakierskiego komentarza?!Zukowe trolle miały wczoraj ciężki dzień, więc dzisiaj pewnie jeszcze odsypiają. |
![]() |
Witam jestem Pisowskim trollem i właśnie wstałem. Mam nadzieję że to kółko wzajemnej adoracji co zabuduje każdą zieleń betonem, wytnie stare drzewa przy aprobacie ratusza w końcu trafi do właściwego miejsca.
|
|
|
![]() |
Podobno za 500zł miesiecznie ludzie trollują :P
|
![]() |
Ten obłąkaniec od wypchanych portweli też śpi
|
![]() |
tbv zaczyna trollowac od 9 :P
|
![]() |
poczytajcie sobie o Arkadach - dokładnie na tyle będzie mogło miasto liczyć od inwestora - nie mamy dobrych prawników, ani ludzi, którzy by dopilnowali sprawy, nie ma co się łudzić, że inwestor nam złote parki pobuduje... dziwię się tutejszemu zaufaniu do prywatnego sektora - a potem płacz i wzruszanie ramion
|
|
|
![]() |
czy ktoś sprawdzał dzisiejszy stan powietrza w Lublinie?? podobno już kilkakrotnie w tym miesiącu przebiliśmy Kraków pod względem zanieczyszczonego powietrza...
|
![]() |
Ja nie śpię nikt mi nie płaci ....co tu napisać ....
CENTRAL PARK w Lublinie a gdzie będzie MANHATTAN I BRONX ;-)
|
![]() |
Co tu dużo pisać. Ludzie zdecydują.
|
![]() |
Sprawa jest prosta. Jeśli TBvauki wygrają to oddając te 75 ha ugorów i budując park za 10 mln są na tym interesie 50- 80 mln do przodu. Później Ty obywatelu tego miasta pójdziesz do nich po mieszkanie a oni powiedzą ci 7000 zł /m2. Jeśli chcesz być frajerem dymanym przez dewelocwaniaków idź i zagłosuj na TAK.
|
|
|
![]() |
Deweloper ma "dofinansować" czy sfinansować urządzenie parku. Bo to raczej nie kosmetyczna różnica. Po za tym gdzie projekt tego parku ??
|
![]() |
Sprawa jest prosta. Jeśli TBvauki wygrają to oddając te 75 ha ugorów i budując park za 10 mln są na tym interesie 50- 80 mln do przodu. Później Ty obywatelu tego miasta pójdziesz do nich po mieszkanie a oni powiedzą ci 7000 zł /m2. Jeśli chcesz być frajerem dymanym przez dewelocwaniaków idź i zagłosuj na TAK.TBV bęzie co najmniej 300 mln zł do przodu. |
![]() |
Zdecydowanie TAK dla parku na terenie gorek.
|
![]() |
na razie tebewałowe trole nie rozpoczęły aktywności - nie ma po 300 minusów na niekorzystnych komentarzach :)
|
|
|
![]() |
No to co? Szkoda ci, że ktoś zarabia?!
|
![]() |
Popieram próbę ucywilizowania tego terenu
|
![]() |
również uważam, że pytanie jest jak najbardziej ok
|
![]() |
Obrońcy mają pełne gatki, że przegrają sromotnie w referendum, stąd ta panika.
|
Strona 1 z 8
Nie publikujemy nic na Twojej tablicy na Facebooku oraz nikomu nie udostępniamy Twoich danych osobistych.
Podczas pierwszego logowania zostaniesz poproszony o wybór swojej nazwy użytkownika.