![]() |
Jeśli będą takie kelnerki jak w Łodzi i w Gdańsku to bardzo OK :D
|
![]() |
a może odwiedzicie browar Sulewski w Hrubieszowie i wtedy porozmawiamy
|
![]() |
Powiem szczerze, że ja, podobnie zresztą, jak większość tu piszących jestem zwykłym prostakiem i poza piciem niewiele mam innych rozrywek i też tak jak wy bardzo się cieszę, że powstanie ten lokal.
|
![]() |
w ...uj drogo tam jest
|
![]() |
Na niemieckie piwo i przekąski to nigdy nie pójdę,nam Polakom w Niemczech nie wolno zakładać takich interesów i sprowadzać polskiego piwa a poza tym LIDLÓW już mamy pod dostatkiem z tych ich żarciem.
|
![]() |
Czekamy. Kuchnia Schellera to nie przelewki :)
|
![]() |
Proponuję też odwiedzić Browar Zamość
|
![]() |
Wolę polskie piwo chociażby z Rożdżałowa.
|
![]() |
jarek internauto wieki szacunek masz myślenie patrioty kupuj Lubelskie lub Polskie piwo
|
![]() |
Mają szansę zabrać klientów Browarowi przy Grodzkiej, gdzie obsługa jest okropna! Piwo pyszne, ale szanowni kelnerzy i szanowne kelnerki są, moim zdaniem, specjalnie szkoleni, żeby ignorować klientów.
|
![]() |
jarek internauto wieki szacunek masz myślenie patrioty kupuj Lubelskie lub Polskie piwojezeli piszesz o perle to juz od kilku lat to nie piwo tylko jakis sciek na slodzie jeczmiennym i loju bydlecym |
![]() |
eta - gratuluje znajomosci tematu. wg ciebie piwo pewnie jest z chmielu.....................
|
![]() |
wpiszccie BIERHALLE KRS do google - i zajrzyjscie kto jest właścicielem tej firmy
spoko tylko takie piwo mozna pic...
PERŁA TO nie polskie piwo ile razy WAM mozna to w powtarzać
od kilku lat juz nie jest polskie
nalezy z Łomża do jakiegoś Dunskiego albo Kanadyjskiego koncernu
jarek internauto wieki szacunek masz myślenie patrioty kupuj Lubelskie lub Polskie piwo
eta - gratuluje znajomosci tematu. wg ciebie piwo pewnie jest z chmielu.....................
|
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|