Brawo, ale szanse na to, że kukiełki przeciwstawią się patronowi ich pożałowania godnego klubiku dewelo-adoracji, oceniam jako znikome.
|
|
TZW "Demokracja" zagrożona - sprawy sędziów w TSUE, a tymczasem gdzieś na rubieżach wschodnich UE, w Lublinie czołowy i prominentny POlityk PO pokazuje społeczeństwu jak szanuje demokrację (wynik demokratycznego refefendum lokalnego za ok 0,5 MLN PLN) i dba o zdrowe powietrze w mieście. Przy czym nie jest to tzw. wypadek przy pracy. Niedawno Prezydent Żuk zakazał tzw. Marszu Równości, co zresztą słusznie uchylił sąd. Czy KOD jeszcze istnieje?
|
|
mam pytanie do tej Pani. W którym okolicznym bloku mieszka? Pozatym niech uszanuje wolę Prezydenta, który uzyskał ok. 60% głosów w I turze wyborów i ma mandat do podejmowania takich a nie innych decyzji.
|
|
Te protesty nic nie dadzą. Żuk już wielokrotnie pokazał, że ma mieszkańców Lublina w nosie. Zacznijcie w końcu zbierać podpisy za odwołaniem Żuka.
|
|
Ja nie jestem przeciw zabudowy górek w ogólnie , nie wierze też w slogany typu przewietrzanie miasta. Ja jestem przeciwko polityce ratusza, polityce klękania na kolanach przed każdym kto ma kasę albo ma jakiś develo-biznes w tym mieście. Nikt nikogo za rękę nie złapał i nie złapie a mówienie o korupcji jest karalne. Każdy niech sobie sam wyciągnie wnioski i sam wyrobi opinie co się w tym mieście wyrabia . I górki są tylko przelaniem czary goryczy. Ja się nie zgadam na taką "demokrację" i chętnie przyjdę na protest.
|
|
Mieszkania tylko używane, bloki tylko w Głusku!
|
|
mam pytanie do tej Pani. W którym okolicznym bloku mieszka? Pozatym niech uszanuje wolę Prezydenta, który uzyskał ok. 60% głosów w I turze wyborów i ma mandat do podejmowania takich a nie innych decyzji.To, uzyskał taki procent głosów, nie daje mu prawa do zamiany Lublina w prywatny folwark dewelopera. Po za tym, gdyby opozycja z PiS wystawiła bardziej sensownego kandydata, losy wyborów mogłyby potoczyc się całkiem inaczejm |
|
mam pytanie do tej Pani. W którym okolicznym bloku mieszka? Pozatym niech uszanuje wolę Prezydenta, który uzyskał ok. 60% głosów w I turze wyborów i ma mandat do podejmowania takich a nie innych decyzji.60% głosów przy 50% frekwencji oznacza że 70% wyborców nie chce Krzysztofa na prezydenta. No chyba że matematyka Pana Wojciecha , zastępcy prezydenta, się jednak myli. |
|
I bardzo dobrze mieszkańców interesuje tylko możliwość korzystania z gorek teraz tego nie ma
|
|
Teren prywatny o co Ci ludzie walcza to chore
|
|
Mieszkańców nie interesuje górki i pokazali to nie idac na referendum a tych 2 krzykaczu dalej zaklina rzeczywistość
|
|
Pogieło tych ludzi to teren prywatny nie miasta po co te szopki. Wyborcza kiełbasa śmierdząca pisu
|
|
Właściciel idzie na ugode oddaje swoja wlasność 75 hektarów miastu pod park za darmo to mało?? Kto z nas by tak hojny był nikt a rzucajà kamieniami
|
|
Żuk stoi na czele mafii developersko-ratuszowej w tym mieście. Poza tym jest nieudolny a miasto nie wykorzystuje swojego potencjału
|
|
Właściciel idzie na ugode oddaje swoja wlasność 75 hektarów miastu pod park za darmo to mało?? Kto z nas by tak hojny był nikt a rzucajà kamieniamiDewelotrolle są glupsze niż ustawa przewiduje. Ale to dobrze, piszcie dalej, trzeba zarobić na wakacje. |
|
Ja tam jestem za koncepcją park + mieszkania, zawsze lepsze to niż to co teraz.
|
|
Żuk się zużył, jest już praktycznie emerytem, poza dogadzaniem dewelopiarzom w Lublinie się nic pozytywnego nie dzieje, gorzej, coraz mniej studentów, mieszkańców masowo ubywa, LUBBLIN WYMIERA!
|
|
Brawo Panie Żuk. Zawsze przeciwko pisowcom i to mi się podoba. Za to Pana kocham.
|
|
ale jaja widze CD politycznej hućpy na zamówienie piiiii
|
|
Spokojnie. Jak nie przejdzie na Radzie to ustawa Lex Developer autorstwa Sobonia (PIS) czeka już na podorędziu. A pozwala ona budować nawet w miejscach przeznaczonych pod rezerwaty. I nawet dopuszczalne zaostrzanie jej parametrów czyli odległości do szkół do minimum 750 metrów w linii prostej nic nie da bo w tej odległości od istniejącego w planach rezerwatu na Górkach znajdują się aż dwie szkoły podstawowe nr 5 i nr 34, dwa publiczne przedszkola i żłobek i z 5 niepublicznych przedszkoli.
|
Strona 1 z 18
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|