Przeglądarka, z której korzystasz jest przestarzała.

Starsze przeglądarki internetowe takie jak Internet Explorer 6, 7 i 8 posiadają udokumentowane luki bezpieczeństwa, ograniczoną funkcjonalność oraz nie są zgodne z najnowszymi standardami.

Prosimy o zainstalowanie nowszej przeglądarki, która pozwoli Ci skorzystać z pełni możliwości oferowanych przez nasz portal, jak również znacznie ułatwi Ci przeglądanie internetu w przyszłości :)

Pobierz nowszą przeglądarkę:

Użytkownik

Segregacja po nowemu w Lublinie. Kontenerów jeszcze nie ma, a worki już pełne

Utworzony przez Użytkownik niezarejestrowany, 4 lipca 2018 r. o 21:33 Powrót do artykułu
Papier toaletowy świeżo użyty, z brązową pręgą i rodzynkami, ze szklistym połyskiem i metalicznym posmakiem wyrzucić do pojemnika na metal czy szkło?
Odpowiedz
kto ma czas, żeby to wszystko segregować i jeszcze trzymać w osobnych workach w mieszkaniu w bloku!
Odpowiedz
Juz biegnę i segreguje
Odpowiedz
ten kto to wymyślił jest chory...juz widzę jak dziadkowie będą grzecznie segregować jaśnie panie śmieci...
Odpowiedz
Na szkło to chyba zielone, a na papier niebieskie. Przynajmniej tak jest u mnie. Jeżeli chodzi o starsze osoby to uwierzcie, że moją babcię 83-letnią dało radę nauczyć. A jeżeli nawet jej się pomyli to wybaczamy. Natomiast młodych trzeba uczyć ,z czasem to wchodzi w nawyk, serio.
Odpowiedz
To się nazywa patriotyzm, ten opór przed segregacją, to jęczenie, że pojemniki, brak miejsca itd. Mam propozycję. Nie segregujcie, zasrajcie ten kraj swoimi śmieciami, wyrzucajcie wszystko jak leci. Już mamy najgorsze powietrze w Europie (obok Rumunii i Bułgarii), teraz czas na wody gruntowe i glebę. Zatruwać wszystko i zanieczyszczać wszędzie jak kraj długi i szeroki. A co! Na koniec poprzylepiajcie sobie więcej symboli narodowych gdzie się da by pokazać jakim to się jest dumnym Polakiem, jakim to się jest patriotą.
Odpowiedz
Papier toaletowy świeżo użyty, z brązową pręgą i rodzynkami, ze szklistym połyskiem i metalicznym posmakiem wyrzucić do pojemnika na metal czy szkło?
 Cywilizowany człowiek wie co się z tym robi. Ale tu, w tej dziczy, widać nie wszyscy jeszcze ogarnęli jak korzystać z toalety ze spłuczką. Najwyraźniej potrzebujemy kolejnych 100 lat by nauczyć naród korzystania z toalet. W następnym wieku nauczymy ich myć ręce....
Odpowiedz
Inne miasta wystąpiły o przedłużenie czasu aby tą segregację wprowadzić. A Źuk nie. Ciekawe ile kasy zarobią navtym fimy śmieciowe i jak się za to odwdzięczą.....
Odpowiedz
Ja nie widzę problemu u mnie zabierają zgodnie z harmonogramem który jest dostępny na stronie internetowe kom Elo wystarczy tylko zajrzeć i jest ok
Odpowiedz
Inne miasta wystąpiły o przedłużenie czasu aby tą segregację wprowadzić. A Źuk nie. Ciekawe ile kasy zarobią navtym fimy śmieciowe i jak się za to odwdzięczą.....
 to jest najzwyklejsze w świecie kłamstwo - nie ma czegoś takiego jak przedłużenie
Odpowiedz
"Cywilizowany człowiek wie co się z tym robi. Ale tu, w tej dziczy, widać nie wszyscy jeszcze ogarnęli jak korzystać z toalety ze spłuczką. Najwyraźniej potrzebujemy kolejnych 100 lat by nauczyć naród korzystania z toalet. W następnym wieku nauczymy ich myć ręce...." Ty rasisto i ksenofobie. Nie będziesz mi narzucał swoich poglądów i religii. Papieru nie używam. Od tego jest nieczysta ręka. Won ode mnie.
Odpowiedz
Segregacja odbiera ludziom pracę
Odpowiedz
Za segregowane powinno się mniej płacić a nie więcej...
Odpowiedz
A kiedy miasto podpisało umowyz firmami  na odbiór  odpadów
Odpowiedz
Ja segreguję, owszem wymagłao to trochę wysiłku . Pod mywalką udało sie zmiescić trzy kosze najwiekszy z tyłu na plastik i metal,  z przodu dwa średni na zmieszane i najmniejszy na resztki zywności. Natomiast dwa przezroczyste pojemniki osobno na szkło i papier trzymam w szafce innej dolnej i DZIAŁA.
Odpowiedz

Dodaj odpowiedź:

Przerwa techniczna ... ...