|
|
Czy to ta Pani co dostała najmniejszą ilość głosów z listy nr 10 PiS do sejmiku woj.lubelskiego ?
|
|
|
Niech się same szczepią i to codziennie jak taka dobra ta szczepionka !
|
|
|
W Puławach nie ma szczepionek więc jak mam się zaszczepić. Apteki też nie mogą zamówić . Byłem w internusie tam odesłali mnie do aptek że jak sobie kupię szczepionkę to mnie zaszczepią ale żeby kupić szczepionkę muszę mieć receptę od lekarza. Dobra zmiana działa.
|
|
|
Trzeba nie mieć mózgu żeby szczepić się przeciwko grypie.
|
|
|
W Puławach nie ma szczepionek więc jak mam się zaszczepić. Apteki też nie mogą zamówić . Byłem w internusie tam odesłali mnie do aptek że jak sobie kupię szczepionkę to mnie zaszczepią ale żeby kupić szczepionkę muszę mieć receptę od lekarza. Dobra zmiana działa.I bardzo dobrze że nie ma a jak żeś głupi to się szczep |
|
|
Ja zaszczepiłam się na grypę raz i to było moje pierwsze i ostatnie szczepienie. Po pierwsze zaraz po nim przeszłam najprawdziwdzą grypę pod słońcem: nawet rzesy mnie bolaly a koc ważył chyba tonę. Po drugie całą zimę tak chorowalam że w całym swoim 40 letnim życiu tyle się nie ochorowałam. Z jednego choróbska wchodziłam w drugie.
|
|
|
Zlikwidować sanepid i skończy się grypa w Polsce. Skoro sanepid sprzedaje szczepionki to zależy im żeby jak najwięcej osób zainfekować bo z tego maja kasę.
|
Dodaj odpowiedź:
|
Przerwa techniczna ... ...
|