Przeglądarka, z której korzystasz jest przestarzała.

Starsze przeglądarki internetowe takie jak Internet Explorer 6, 7 i 8 posiadają udokumentowane luki bezpieczeństwa, ograniczoną funkcjonalność oraz nie są zgodne z najnowszymi standardami.

Prosimy o zainstalowanie nowszej przeglądarki, która pozwoli Ci skorzystać z pełni możliwości oferowanych przez nasz portal, jak również znacznie ułatwi Ci przeglądanie internetu w przyszłości :)

Pobierz nowszą przeglądarkę:

Użytkownik

Sezon grypowy przed nami. Rośnie liczba zachorowań

Utworzony przez Użytkownik niezarejestrowany, 23 października 2018 r. o 12:12 Powrót do artykułu
Czy to ta Pani co dostała najmniejszą ilość głosów z listy nr 10 PiS do sejmiku woj.lubelskiego ?
Odpowiedz
Niech się same szczepią i to codziennie jak taka dobra ta szczepionka !
Odpowiedz
W Puławach nie ma szczepionek więc jak mam się zaszczepić. Apteki też nie mogą zamówić . Byłem w internusie tam odesłali mnie do aptek że jak sobie kupię szczepionkę to mnie zaszczepią ale żeby kupić szczepionkę muszę mieć receptę od lekarza. Dobra zmiana działa.
Odpowiedz
Trzeba nie mieć mózgu żeby szczepić się przeciwko grypie.
Odpowiedz
W Puławach nie ma szczepionek więc jak mam się zaszczepić. Apteki też nie mogą zamówić . Byłem w internusie tam odesłali mnie do aptek że jak sobie kupię szczepionkę to mnie zaszczepią ale żeby kupić szczepionkę muszę mieć receptę od lekarza. Dobra zmiana działa.
 I bardzo dobrze że nie ma a jak żeś głupi to się szczep
Odpowiedz
Ja zaszczepiłam się na grypę raz i to było moje pierwsze i ostatnie szczepienie. Po pierwsze zaraz po nim przeszłam najprawdziwdzą grypę pod słońcem: nawet rzesy mnie bolaly a koc ważył chyba tonę. Po drugie całą zimę tak chorowalam że w całym swoim 40 letnim życiu tyle się nie ochorowałam. Z jednego choróbska wchodziłam w drugie.
Odpowiedz
Zlikwidować sanepid i skończy się grypa w Polsce. Skoro sanepid sprzedaje szczepionki to zależy im żeby jak najwięcej osób zainfekować bo z tego maja kasę.
Odpowiedz

Dodaj odpowiedź:

Przerwa techniczna ... ...