Przeglądarka, z której korzystasz jest przestarzała.

Starsze przeglądarki internetowe takie jak Internet Explorer 6, 7 i 8 posiadają udokumentowane luki bezpieczeństwa, ograniczoną funkcjonalność oraz nie są zgodne z najnowszymi standardami.

Prosimy o zainstalowanie nowszej przeglądarki, która pozwoli Ci skorzystać z pełni możliwości oferowanych przez nasz portal, jak również znacznie ułatwi Ci przeglądanie internetu w przyszłości :)

Pobierz nowszą przeglądarkę:

Użytkownik
A jak zorganizowana była dystrybucja promocyjnego drewna kominkowego P0zyskiwanego w Łysogrodzie przez Drwala z Jakubowic dla Klubowiczów? Bez K0lejek, z dowozem na miejsce i wyładunkiem do drewutni?
Odpowiedz
Przepraszam Uprzejmie: ten serial już trwa 3 miesiące ("tani węgiel" z MOPS!). Morawiecki Kłamał, Klamie i nadal zamierza? Węgiel nie jest tani, bo w na poprzednią zimę kupiłem 3 tony po 700zł. A teraz jeszcze nie mam wcale, tylko obiecanki Motełusza. Nie palą się, nisko kaloryczne, albo wcale. Ponoć węgiel w "czwartki i wtorki od16 do 17" został przekierowany do miast/gmin - OBY. Mnie bez róznicy, czym będę palił, widziałem tanie rozdrabniacze do opon, a opony wiem gdzie w lesie leżą. Ale nie wiem, może one LP? A LP, nie sprzedają drewna ad choc, zresztą to mokre i na za 2 lata, by było. Pełno oszustów i ofert (ukraińskie?) peletu itp mieszanin- UWAŻAJCIE, to nie są okazje. czyt
Odpowiedz
teraz dostaniecie 1,5 tony a potem czyli na druga zime znow 1,5 tony i 3 razy drozszy niz rok temu
Odpowiedz

Dodaj odpowiedź:

Przerwa techniczna ... ...