![]() |
Państwo pod zaborem pisowskim musi jakoś wykraść kasę od ludzi z domu niewoli na plusy(+). Lucyfer potrzebuje "wiodącego" i "czystego", nieświadomego belzebuba, który pociągnie za sobą jak wilk... Ludzi najniższego i spokojnego żeru tj. jałówkę... Jałówka zapłaci! Trzewiami!
|
![]() |
Ale dziunie!
|
![]() |
uwaga!
замечание!
achtung!
warning!
Te dziunie to są kobiety Panie kolego. Jestem przekonany, że szacunek dla każdego człowieka się należy. To są Kobiety moich marzeń!!! Marzenia mam takie i nigdy ich nie ukryję i nie zmienię: Bardzo proszę, żeby nigdy na mojej drodze życia nie pojawiła się taka Kobieta. W żadnym przypadku! Absolutnie w żadnym. One są piękne i kuszące tylko na pierwszy rzut oka. W środku to piekło wysmarowane koszmarem.
|
![]() |
Ciekawe ile z tej ekipy za dziesięć lat bedzie siedziało za kratkami. Stawiam że 30%.
|
![]() |
Tylko dlaczego 4/5 tych obywateli ma takie niearyjskie twarze. Bardzo podobne do górali spod góry Synaj. Czyżby to nowy nabytek z kanału przerzutowego przez Ukraine. Jeden z nich bardzo przypomina Bagsika, czyżby drugie pokolenie?
|
![]() |
Ojce tyle lat sponsorowali naukę swoich pociech w mieście, czas teraz odkuć się i kosić ludzi za reprezentowanie i układanie się ze strona przeciwną w sądzie.
Wolne Sądy, wolne sądy!
Aby każdy proces trwał jak kiedyś 5-10 lat i kasa za te wszystkie lata leciała szerokim strumieniem.
|
![]() |
Nie wzbudzają mojego zaufania. Nie za dobrze im z oczu patrzy. Włosy części dziewczyn na blond tlenione. Narybek prawniczej mafii. Ciekawe ilu z nich nie pochodzi z prawniczych klanów.
|
![]() |
Państwo pod zaborem pisowskim musi jakoś wykraść kasę od ludzi z domu niewoli na plusy(+). Lucyfer potrzebuje "wiodącego" i "czystego", nieświadomego belzebuba, który pociągnie za sobą jak wilk... Ludzi najniższego i spokojnego żeru tj. jałówkę... Jałówka zapłaci! Trzewiami!Idź się leczyć oszołomie. |
![]() |
Kolejna kasta... wzielibysie do normalnej roboty...
|
![]() |
Ziejcie dalej jadem frustraci. Zdjęcie jutro zniknie wraz z waszymi komentarzami. Młodzi zrobią kariery a wy dalej zza komputerków bedzięcie lać zgorzkniałe gó..wno. Miłego życia .
|
![]() |
OPERACJA "MOST" upgrade?
|
![]() |
Tomek KOMENDA byłby z was dumny :)
|
![]() |
Krów dojnych ubywa ,a dojących przybywa!!! A może by tak się CBA bliżej przyjrzało rozdającemu dyplomy??? Jest zbyt dużo uzgadnianych wyroków przez tego pana.Zresztą samo nazwisko coś mówi za siebie!!!
|
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|