![]() |
Ślubowanie powinno się odbyć ponownie, ponieważ trudno będzie naszemu społeczeństwu zaufać służbie nie pokropionej przez księdza za pomocą dobrze wykalibrowanej miotły...
|
![]() |
Respektu to oni nie wzbudzają. Chyba że to nabór do biurek...
|
![]() |
Świeckie państwo i rozdział kościoła od państwa. Widać to tak, że aż oczy bolą. Czy była to uroczystość jeszcze świecka czy już kościelna do udziału w której niektórych przymuszono?
|
![]() |
Już odznaczenia dostali a za co?
|
![]() |
Jak podają informacje - cytat " W całym 2018 roku do służby przyjętych zostało 199 osób". Ciekawe ilu funkcjonariuszy odeszło ze służby ?
A Pani Kamola - to za co medal dostała ??? Za długoletnią służbę - powyżej 20 lat ???
|
![]() |
Pani blondynka na 16 zdjęciu od góry
|
![]() |
I kolejne niedouczone niezdary wychodzą na ulicę... Polsko ogarnij się...
|
![]() |
Kiedy wiedzę Panią Blondynkę na 16 zdj od góry mam ochotę wstąpić do policji
|
![]() |
Ksiundz wszędzie. Wyznaniowe tzw panstewko.
|
![]() |
Same z metra ciete wymoczki i farbowane panienki z tipsami - to ma byc policja? Przydatnosc operacyjna takich osobnikow jest mocno watpliwa;p
|
![]() |
W brylach 100% zdrowia ,rodzina zapewne w policji tak jak zawsze
|
![]() |
Więcej niż połowa to po "układzie plecaka" jak zawsze
|
![]() |
mlodziaki beda sluzyc pisowi do obrony pomnikow , pochodow pisowskich itd :)
|
![]() |
Ciekawe ilu z nich coś osiągnie w Policji ? Ilu z nich zrobi karierę w Policji i dojdzie do stopnia oficerskiego ??????????? Ilu z nich będzie naprawdę kimś ? a............ ilu nie osiągnie nic ??????? Zakończą służbę z niskimi stopniami posterunkowych , sierżantów czy aspirantów. Funkcjonariusze ci będą szlifować krawężniki , patrolować ulicę razem ze strażą miejską he he he , co niektórzy będą dzielnicowymi albo jak będą mieli słabe wyniki zostaną skierowani do drogówki he he he . Oficerami zostaną zapewne nieliczni . ....... To ja już wolę się uczyć skończyć dobre studia wyjechać do Warszawy i zarabiać ponad 10 tys. zł. I mieć poważanie wśród społeczeństwa. Mój znajomy w Warszawie jest tłumaczem przysięgłym języka niemieckiego i zarabia grubo ponad 10 tys zł miesięcznie.
|
![]() |
O rety ! Co za bidy ! Małe toto wszystko , cherlawe chudzinki...Po kolei każdy jeden granatem od pługa oderwani !
|
![]() |
Chcę Wstąpić Do Policji.
|
![]() |
Do Milicji dostają się najsłabsze jednostki, którym łatwo jest prać łeb plus Ci od cioć i wujkow. A potem widzimy na ulicach młodych gniewnych bez poszanowania dla obywatela munduru i samego siebie.
|
![]() |
Ten trzeci z lewej taki mniam ,mniam.
|
![]() |
A camola to za co dostała odznaczenie,bo chyba nie za walkę z przestępczością.
|
![]() |
Nowe kulsony
|
Strona 1 z 2
Nie publikujemy nic na Twojej tablicy na Facebooku oraz nikomu nie udostępniamy Twoich danych osobistych.
Podczas pierwszego logowania zostaniesz poproszony o wybór swojej nazwy użytkownika.