![]() |
Ludzie!!!! Jeszcze czego ,od tych banderowców śmieci brać.Jeszcze jakiejś zarazy nawiozą , poza tym jak się przyzwyczają to latami będą nam zwozić syf. Niech wykopią dół na 5 pięter , zepchną śmieci i zasypią wapnem palonym i po sprawie. Pomniki nam niszczą potem na Ruskich zwalają winę , Polaków nienawidzą a my mamy tym Stefanom B. śmieci utylizować . No nie!!!!!
|
![]() |
A potem poprzez wody gruntowe do rzeczki, która wpada do rzeki Bug, a potem ten cały syf i tak do nas przyplynie. Tak więc zakopać to nie jest rozwiązanie.
|
![]() |
Chyba zwariowali. Nawet rozpatrywanie takiej prośby jest niedorzeczne. Ukraina nie stosuje żadnym norm EU dotyczących śmieci. Kto ma wiedzę jakie substancje chemiczne są w ich składzie? Tam może być wszystko łącznie z substancjami, które są zakazane od lat w cywilizowanym świecie.
|
![]() |
taki ch.
|
![]() |
W końcu! Nareszcie to nie my przekażemy coś za darmo U'krainie, ale to U'kraina da coś w końcu za darmo nam. Huraaa! ; D A mówiąc poważniej: Kontynuujmy dalej politykę akceptowania w ciemno wszystkich pomysłów u'kraińskich polityków/oligarchów, a na pewno dobrze na tym wyjdziemy, co najmniej tak "dobrze", jak w latach 1943-1944 ;]
|
![]() |
Czy nie mogą robić tak jak mój sąsiad mechanik? Wszystkie śmieci do pieca a zostają tylko opony i złom. Oszczędność i ekologia. Prowadzi działalność więc nawet nie podlega gminnej gospodarce odpadami.
|
![]() |
"Ehh, wiedziałem że zaraz rozpocznie się festiwal nienawiści w stosunku do Ukrainy w komentarzach...wrzućcie na luz. "
No dobrze, ale czym oni zasłużyli sobie na naszą miłość?????
|
![]() |
A gdzie napisałem że zasługują na miłość? Nie wciskaj mi słów w usta proszę. |
![]() |
Mój komentarz odnosił się do tego, że teraz gdziekolwiek teraz nie pojawi się słowo "uchodźcy" albo "Ukraina" to od razu rozpoczyna się pisanie randomowych głupot.
|
![]() |
Jezeli mozna komus pomoc trzeba pomoc. To sie nazywa przyzwoitosc albo chrzescijanstwo.
|
![]() |
Tak dla jasności! Mer Lwowa Andrij Sadowyj to zagorzały piewca i zwolennik Bandery!
|
![]() |
Myślę,że te ukraińskie śmieci w ramach daleko zakrojonej przyjaźni polsko-ukraińskiej można przyjąć do utylizacji.Śmiecie te na pewno nie są toksyczne i nie są radioaktywne
|
![]() |
Co najbardziej lubię robić w życiu? hmm... czytać na dzienniku wschodnim wiadomości sponsorowane, jak to w przeciągu kilku dni mogę stać się miliarderem, wystarczy tylko 170zł wpłacić; ach gdybym tylko nie był takim leniem.....
|
![]() |
haha przyjmowanie śmieci nazywasz chrześcijaństwem hahhaa chyba Ci kniaź uderzył do głowy...
|
![]() |
Przyjaciołom należy bezwzględnie pomóc!.To obywatelski,chrześcijański i dobrosąsiedzki obowiązek.Należy im jeszcze oddać Przemyśl o który się tak upominają
Władysław Gomułka za swego żywota upominał się (jeszcze wtedy) u ruskich o Lwów i Kijów.Otrzymał zapewnienie że może otrzymać 7 lwów (tyle mieli w ZOO),a kijów może dostać ile tylko będzie mógł wytrzymać
|
![]() |
Maja tylu oligarchów miliarderów i nie stać ich aby wybudować spalarnię śmieci oraz wysypisko ?
|
![]() |
i gdzie są narodowcy
|
![]() |
Na początek śmieci. A za śmieciami zarazy i inny syfilis. A nasza prośby i tak dalej będą olewać. Na końcu my nie będziemy mieli gdzie składować swoich śmieci a Lwów jak najbardziej bo swój teren oczyszczą.
|
![]() |
Jeżeli Lublin przyjmie śmiecie to Polska ich odsadzi od reszy .Niech śmieci sypią na terenach spalonych wiosek gdzie mieszkali Polacy .Śmieci niech przywiozą do Przemysla tam ich oczekują z kwiatami .Jakim tupetem należy kierować się ,gdzie UPA odradza się z sila dzieci od 1 klasy wmawiają c że to Polacy byli okupantami tylko że Ukraina wymordowała ponad 120 tys Ludności Polskiej a Palacy w obronie reszy Polaków bronili i zginełookoło 3 tys Ukrainców .Stop ruchom Nasistowskim a władze Ukrainy nic nie robią że sprawiają wielki Ból POlakom
|
![]() |
Mysle,ze najlepszym miastem do spalarni ukrainskich smieci bedzie Wroclaw gdyz bedac w tym miescie w latach piecdziesiatych wszedzie slyszalem szwargot cudzoziemcow.Byli to uciekinierzy z Ukrainy i innych republik.Rodacy wspomoga kraj swoich przodkow i spelnia zyczenia niedojdow ze wschodu.W naszym kraju taka nacja juz rzadzila a teraz placz BRUKSELA nicziewo nie panimaje.Mozna zwrocic sie do mera Moskwy,oni nie odmowia pomocy.Narazie wzieli sobie Krym a Poroszenko mowil,ze Rosja chce Ukraine i bedzie po problemie.
|
Strona 2 z 6
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|