![]() |
to świetnie ! trzymam za słowo ! mam nadzieje że nie skończy się jak "teatr w wiecznej budowie"
|
![]() |
Wielkim wyzwaniem to będzie przejazd przez tą część miasta w czasie tych wszystkich budów. Nie mówiąc już o tym co się stanie z i tak kiepską nawierzchnią na Racławickich...
|
![]() |
Kadencja się kończy, czas najwyższy lody kręcić zacząć. By żyło się lepiej.
|
![]() |
Dobra, dobra... Nie jestem pesymistą ani narzekającym internautą, ale czytując regularnie dziennik i konkurencyjną gazetę, ciekaw jestem za ile tygodni/miesięcy pojawi sie artykuł z tytułem w stylu "Na wielkie zmiany w Śródmieściu jeszcze poczekamy".
|
![]() |
Zamiast budować drogi, to darmozjady buduja sobie pałace.
Na całe szczeście Pan Grabczuk z Burakowskim już nie zdąrzą w nim urzedować
NORYMBERGA DLA PLATFORMY
|
![]() |
A kiedy szybka kolej Warszawa Lublin i kolej miejska.
|
![]() |
Niemożliwe
|
![]() |
LOTNISKO W WIECZNEJ BUDOWIE, TEATR W WIECZNEJ BUDOWIE, LCK W WIECZNEJ BUDOWIE - KOLEJNA INWESTYCJE W WIECZNEJ BUDOWIE:( CZY WYBORCY SĄ NADAL TAK NAIWNI, ŻE NADAL WIERZĄ PANOM??
|
![]() |
Projekt lotniska, projekt boiska czyli stadionu, projekt tunelu pod Raclawickimi, projekt teatru w budowie, projekt nowego biurowca.
Zabierz im wszystkim samochody sluzbowe a zobaczysz co nastepnym razem zrobia z roztrwaniana dotychczas kasa.
|
![]() |
Wyborcy nie maja wybrou za bardzo. Przyjda nastepni zupelnie inni niz ci ktorzy sa teraz i bedzie to samo, dorwia sie do koryta i beda miec wszystko i wszystkich w du***. Taka "politykow" natura, w dziedzinie analnej sa mistrzami lubia jak cos im w du*** siedzi i nie wazne czy lewa strona czy prawa czy srodek wszyscy tacy sami mocni w gebie slabi w dzialaniu. |
![]() |
ul.Narutowicza od skrzyzowania z ul.Lipowa do ul. Glebokiej nalezy do srodmiescia ale remontu mimo fatalnego stanu nie moze sie doczekac.Miasto remontuje ulice na ktorych jest maly ruch. Decyzji o remoncie brak przez 50 lat .Na tym odcinku sa domy w ktorych mieszkaja ludzie a smrod i halas robiony przez jadace
|
![]() |
TA MIERNOTA WICEK MARSZAŁEK DOBRZE KOMBINOWAŁ BY WALNĄC SE SIEDZIBĘ ZE SZKŁA I BETONU ZA PIENIĄDZE PODATNIKÓW...W WEYDAWANIU KASIORY PUBLICZNEJ NA SWOJE CELE URZĘNICY WE WSI LUBLIN NICZYM NIE USTĘPUJĄ RESZCIE KRAJU, GORZEJ Z INWESTOWANIEM W MIASTO I WOJEWÓDZTWO, TU OCENA MIERNA!!!PO PROSTU ŻENADA!!
|
![]() |
BĘDĄ SIĘ CHŁOPY ROZPYCHAĆ W NOWYCH BIURACH A PO DROGACH DZIURAWYCH I WĄSKICH BEDO JEZDZIĆ .CZYŻ NIE WIOSKA DPRWAŁA SIĘ DO KORYTA ,I TAK JUZ 20 LAT RZUNDZO CHŁOPY ,RZUNDZTA PRZECA PATRZAJTA JAKIE WY WAŻNE,A MOŻE BY TAK Z UNI WZIĄŚĆ NA TE SZOSY ,CZY WY PISAĆ NIE UMITETA ,PRZECIA KOMUNA WAS NAUCZYŁA ,NAWET SE MAGISTRÓW I DOKTORATÓW ŻEŚTA SE NAROBILI
|
![]() |
Jeżeli za jakąś inwestycję bierze się Sobczak, to z góry wiadomo, że będzie to trwało o wiele dłużej niż powinno a już napewno dziesięć razy drożej. Zupełny brak profesjonalizmu. Zaraz zacznie rozdzielać nagrody dla kolegów. Moim zdaniem, lepiej niech trzyma się z daleka od publicznych pieniędzy.
|
![]() |
Zawsze mnie fascynują wizualizacje nowych projektów - skąd tam się bierze tyle miejsca i przestrzeni wokół? Te szerokie pejwmenty, przestronne place - zero odniesienia do rzeczywistości!
Daje to mierne wyobrażenie o efekcie budowy i jest chyba celowym zabiegiem - aby ładnie wyglądałó wszystko na papierze.
Gdzie zagospodarowanie przestrzenne?
Gdzie te wszystkie budynki, które stoją w pobliżu i nie znikną podczas budowy nowych?
|

Nie publikujemy nic na Twojej tablicy na Facebooku oraz nikomu nie udostępniamy Twoich danych osobistych.
Podczas pierwszego logowania zostaniesz poproszony o wybór swojej nazwy użytkownika.