![]() |
jaki tytuł taki artykuł...
"Student prawa podpalał śmietni w Lublinie"
|
![]() |
Dziennik nie napisał że to był student KUL a to wiele wyjaśnia.
|
![]() |
Nieźle. Pomyślałbym, że to jakiś prymitywny wandal, którego IQ kończy się na 50, a tu niespodzianka. Niby wykształcony, młody człowiek, w przyszłości prawnik, a zachowuje się jakby wyszedł z jaskini. Alkohol zmienia ludzi, ale jak ktoś jest wandalem to jest nim na trzeźwo i po pijaku. Straszne.
|
![]() |
Prawnik (tatuś,mamusia,dziadek itp.) pomoże...
|
|
|
![]() |
młodzi, wykształceni z dużych miast - napewno wyborcy PLATFORMY OBYWATELSKIEJ.
a tak z innej beczki - mam nadzieje , że wywalą tego idiote "niedoszłego przyszłego prawnika" - z uczelnii
|
![]() |
USUNĄĆ Z UCZELNI
Cyba uczelnia nie chce aby firmować swoim logo na okładce dyplomu takiego studenta
|
![]() |
rośnie nam, w zasadzie to już wyrosła - przyszła elita
|
![]() |
Czy studiował prawo na KULu?
|
|
|
![]() |
wedle przepisow
student prawa nie moze byc karany
wiec powinni go relegowac z uczelni
|
![]() |
jak to nie moze? chyba chciales napisac, ze prawnikiem nie moze byc osoba, ktora byla karana... |
![]() |
Nie róbmy polityki, [s]budujmy drogi [/s]nie róbmy nic - Donald Tusk po wyborach
popierajacy donka cudaka młodzi wykształceni to wlaśnie taki jak ten podpalający śmietniki "student"
|
![]() |
Osoba skazana prawomocnym wyrokiem Sądu nie może wykonywać zawodu prawnika, więc ten palant już może się pożegnać z zawodem. Studiować prawo może, ale po co ?
No chyba, że Sąd go nie skaże, w co wątpię.
|
|
|
![]() |
a radca prawny? nim może zostać |
![]() |
To raczej zwolennik PIS; wszak ściana wschodnia to bastion tych oszołomów; proszę zerknąć na ostatnie wybory (np. do Sejmiku)
|
![]() |
A co masz na myśli pisząc - był to student KUL a to wiele wyjaśnia. Jacyś gorsi ludzie tam studiują czy co? Jeśli ktoś kieruje się w życiu zasadą "cham chamem na wieki wieków amen" to może demolować i na trzeźwo śmietniki. Sam studiuję na KULu prawo, skończyłem prawo kanoniczne na tej uczelni i nie uważam, żeby student z KULu różnił się od tego z UMCS'u. Jak szukasz buraka, to znajdziesz go nawet na Jagiellońskim więc nie piernicz jak potłuczony. Ostatnio edytowany 10 stycznia 2011 r. o 22:47
|
![]() |
Chyba jednak KULawi są niedokształceni.Każdy uczeń z podstawówki wie,że Jagielloński pisane jest przez 2-L. Więc albo podszywasz się pod KULawego prawnika,albo jesteś niedouczony (jak większość z tej Alma+Mater) |
|
|
![]() |
A może pisząc szybko ten post wdała się mała literówka, ale twój jak widać wielce douczony kaczan nie zrozumie treści tylko widzi drobny szczegół. I goń się z tymi "niedouczonymi", ciekaw jestem co Ty w ogóle skończyłeś i z jakim efektem. A co do tej nagonki na KUL, to miałem studiować na UMCS ale zrezygnowałem i do dziś nie żałuję tej decyzji. Znam wielu studentów prawa z tamtej uczelni i słyszę jakie mają opinię. Więc jeśli nie wiesz jak jest na KULu to się nie wypowiadaj |

Nie publikujemy nic na Twojej tablicy na Facebooku oraz nikomu nie udostępniamy Twoich danych osobistych.
Podczas pierwszego logowania zostaniesz poproszony o wybór swojej nazwy użytkownika.