![]() |
PATRZĄC NA OFERTĘ ROZRYWKOWĄ W MIĘŚCIE KTÓRE CHWALI SIĘ PRAWIE 100 TYS. RZESZĄ STUDENTÓW MOŻNA TYLKO BUCHNĄĆ RECHOTEM!!!PORÓWNUJAĆ Z OŚRODKAMI AKADEMICKIMI JAK: KRAKÓW, WROCŁAW, POZNAŃ CZY NAWET RZESZÓW, LUBLIN WPYADA TAK BLADZIUDKO,ŻE HEJ!!!WINA CZYJA WŁADZ LUBLINA= NIEUDOLNYCH URZĘDNIKÓW. JAK WIDZĘ STARÓWKĘ KTÓA W PODANYCH PRZEZE MNIE MIASTACH KIPI OD STUDENCKEIJ BRACI A POPATRZĘ NA LUBELSKĄ TO ŻĄL MI SERCE ŚCISKA I ZŁOSĆ,ŻE LUBLINIANIE ŚA TAK NIERUCHAWI, BIERNI, ZACOFANI!!!U NAS SYMPTOM BIEDNEGO I CIEMNEGO WSCHODU ZOASTANIE PO WSZE CZASY.AMEN!!
|
![]() |
porównując małe miasteczko - Rzeszów i nic nie wartą pseudo starówkę do Lublina chyba ty kpisz sobie !!!! Byłem ostatnie dwa miesiące w Warszawie i tam to dopiero w wakacje był dramat z imprezami !!!! NIC SIĘ W WARSZAWCE NIE DZIEJE !!!! TRAGEDIA I WSTYD DLA STOLICY !!!!! W Lublinie jest około 30 dyskotek i ok. 150 pubów w śródmieściu !!!!! i czego chcieć więcej ???!!!! ty chyba w innym mieście mieszkasz bo ja byłem np wczoraj z kolegami w FASHION i było ok 1000 osób !!!!! więc nie gadaj głupot wieśniaku !
|
![]() |
no coz? chyba kolego masz niska samoocene, studiowalem onegdaj w rzeszowie i coby nie moic to jednak daleko mu do lublina z calym szacunkiem...w lublinie jest mimo wszytko atmosfera moze inna niz w krakowie czy wiedniu ale porownanie do rzeszpowa to juz przesada. inna atmosfera jest we wrocku czy krakowie ale inna w lublinie to naturalne ale prawie 100 tys to jednak robi wrazenie..lublin ma swoje wady ale ma swoje zalety...notabene mieszkam w bialymstoku
|
![]() |
nie moge napisac nic normalnego.
|

Nie publikujemy nic na Twojej tablicy na Facebooku oraz nikomu nie udostępniamy Twoich danych osobistych.
Podczas pierwszego logowania zostaniesz poproszony o wybór swojej nazwy użytkownika.