Przeglądarka, z której korzystasz jest przestarzała.

Starsze przeglądarki internetowe takie jak Internet Explorer 6, 7 i 8 posiadają udokumentowane luki bezpieczeństwa, ograniczoną funkcjonalność oraz nie są zgodne z najnowszymi standardami.

Prosimy o zainstalowanie nowszej przeglądarki, która pozwoli Ci skorzystać z pełni możliwości oferowanych przez nasz portal, jak również znacznie ułatwi Ci przeglądanie internetu w przyszłości :)

Pobierz nowszą przeglądarkę:

Użytkownik
Widzę, że UP schodzi  na psy. Sztuka Kulinarna hahaha,Porażka
Zgłoś do moderatora
Cytuj
Odpowiedz
Widzę, że UP schodzi  na psy. Sztuka Kulinarna hahaha,Porażka
 
Widzę, że UP schodzi  na psy. Sztuka Kulinarna hahaha,Porażka
a ja uwazam ze to dobry pomysl, po co ksztalcic kolejnego 'uczonego' na wirtualnych kierunkach.. A w tym kierunku jest praca..
Zgłoś do moderatora
Cytuj
Odpowiedz
Uczelnie publiczne prześcigają się w wymyslaniu nowych kierunków, które moim zadniem będą w przyszłości życiowym problemem dla ich absolwentów. Jestem zwolennikiem studiów praktycznych i przygotowujących do zawodu, ale nie uczących zawodu, bo to powinny robić szkoły zawodowe. Wszystkim młodym osobom polecam kończenie studiów o charakterze ogólnym, takich jak informatyka, logistyka, transport, a rchitektura, gospodarka przestrzenna, rachunkowośc i finanse czy komunikacja społeczna, a szczegółowe umiejętności zawodowe powinno doskonalić się na kursach oraz studiach podyplomowych. Ja ukończyłem informatykę na WSPA, tam też zrobiłem akademię CISKO. Zacząłem prace w firmir informatycznej już na drugim roku i dziasiaj jestem kierowanikiem kilkunastoosbowego zespołu pracowników. Na prace w nim nie ma szansy nikt, kto tylko ukończył studia i nie ma żadnej praktyki zawodowej i konkretnych umiejętności.
Zgłoś do moderatora
Cytuj
Odpowiedz
To jest przegięcie. Wkoncu na studiach mamy zdobywać znacznie wiekszą wiedzę, a nie bawić się w szkoły zawodowe. Jak tak dalej bedą kombidować to wkrótce magisteria będą z danego zawodu
Zgłoś do moderatora
Cytuj
Odpowiedz
Fizjoterapia na UMCS? To jest jakaś kpina!
Zgłoś do moderatora
Cytuj
Odpowiedz
Już bardziej kombinować się nieda? Ja tam cieszę się z tego, że na WYSPA niemaja takich pomysłów
Zgłoś do moderatora
Cytuj
Odpowiedz
 Dla uczniów technikum gastronomiczno-hotelarskiego kierunek gastronomia i sztuka kulinarna to bardzo dobry kierunek. Absolwenci technikum będą mogli się kształcić dalej w kierunku, który ich interesuje i być może jest ich pasją. Dzięki temu będą mogli rozwijać i poszerzać swoje wiadomości na tematy, które poznali w szkole średniej.  
Zgłoś do moderatora
Cytuj
Odpowiedz
Według mnie warte zainteresowania sa kierunki związane z finansami, np. wsb.pl/poznan/kandydaci/studia-i-stopnia/kierunki-i-specjalnosci/finanse-i-rachunkowosc Ja raczej nie wybierałbym się na jakieś niepewne kierunki, zwłaszcza że dopiero co zostały uruchomione studia na nich.
Zgłoś do moderatora
Cytuj
Odpowiedz

Dodaj odpowiedź:

Aby napisać komentarz, należy się zalogować:

Nie publikujemy nic na Twojej tablicy na Facebooku oraz nikomu nie udostępniamy Twoich danych osobistych.
Podczas pierwszego logowania zostaniesz poproszony o wybór swojej nazwy użytkownika.