![]() |
Piękna ta nasza młodzież. Mnie nie podobają się u chłopców te łatki z włosów na czubkach głów. Wygląda to tak jak by szczury mieli na głowach.
|
![]() |
dokładnie nie wiem kiedy zrozumieja ze te wygolone poł Łba wygląda c***owo jak beret
|
![]() |
Ale towary
|
![]() |
no dziewczyny ubieracie sie ze az plakac sie chce Czy wy wiecie co to jest suknia balowa ZAL MI WAS
|
![]() |
w Kraśniczynie również odbył się bal gimnazjalny
|
![]() |
no cóż moda fryzura na samuraja dotarła i na prowincje. każdy naśladuje, gorzej gdy ktoś zostanie z taką pozasezonową fryzurą na lata.
|
![]() |
Te wystawione giry to niby w jakim celu?
|
![]() |
jak bedac tak gruba mozna zalozyc krotka sukienke i z koronka bleeeeeeeeeeeeeeee ohyda
|
![]() |
Chłopaki b\u do stroju, ale te dziewczyny w większości poubierały się jak młode kur...wy .
|
![]() |
Suknie balowe to dla tych panienek to jakaś abstrakcja.
|
![]() |
|
![]() |
Noga w czerwonej sukience i kremowym buciku proszona jest o kontakt.
|
![]() |
Czy co niektóre z nich przed wyjściem na imprezę widziały swój makijaż w lustrze ??
|
![]() |
Samice
|
![]() |
Agencja "Dama Kier"zatrudni te panie
|
![]() |
Nie czepiajcie się. Świętośc u większości zgineła przed balem gimnazjalnym :P Na studniówce to już wola na bolca w tył :P
|
![]() |
na zdjęciu widać z Gimnazjum nr 7 widać hasającego pulpetosa, dziewczyny nie macie luster???? Z VIII blondi stoi jak za karę... ktoś oglądał te zdjęcia przed publikacją?
|
![]() |
ja nie moge, BAL to czy weselna impreza? prawdopodobnie raz w zyciu wybierzecie sie na bal a poubierane jak na byle potancówke..
|
![]() |
to z zazdrości piszesz czy tylko dlatego, że jesteś zwykłym chamem? niech sobie dziewczyna wygląda jak chce, nie twoja sprawa. każdy ma prawo dobrze się bawić i czuć się szczęśliwym. jeśli jej to pasuje to tobie g.. do tego. |
![]() |
nie pokazujcie zdjęć w taki sposób jak w czołówce. Pierwsze wrażenie, ze to panienki lekkich obyczajów. A przecież chyba nie o to chodzi!
|
Strona 1 z 2
Nie publikujemy nic na Twojej tablicy na Facebooku oraz nikomu nie udostępniamy Twoich danych osobistych.
Podczas pierwszego logowania zostaniesz poproszony o wybór swojej nazwy użytkownika.