![]() |
"leczenie zakończyło się ciążą" - in vitro nie jest leczeniem więc o jakim leczeniu tu mowa?
|
![]() |
"leczenie zakończyło się ciążą" - in vitro nie jest leczeniem więc o jakim leczeniu tu mowa?stefan przygotuj lepiej jakiejś gorzały dobrej - ksiądz po kolędzie chodzi - pani bozia braku gościny nie wybacza - w radio toruńskim tak mówili |
![]() |
Gość w dom-Bóg w dom.Gorzały nie wolno,bo on i tak jak pijany bredzi.
|
![]() |
Sukces? osiem tysięcy par, a siedemset zaszczepionych. Raczej porażka.
|
![]() |
a wiecie że...?
Madagaskarczyk jest strasznie dziki, nie wie co gaz a co prąd,
Jak go nie zeżre krokodyl, to i tak umrze na trąd.
Madagaskarka jest czarna i wcale się nie ubiera.
Dzieci na Madagaskarze są na ogół podobne do Arkadego Fiedlera.
|
![]() |
In vitro - życie kosztem śmierci autor: Tadeusz Wasilewski Jest niepodważalnym faktem naukowym, że życie ludzkie zaczyna się w momencie poczęcia. Trzeba pamiętać, że w metodzie in vitro, aby powołać do życia jedno dziecko, niszczy się statystycznie od pięciu do sześciu innych istnień ludzkich. Ukończyłem studia w 1984 roku. Zanim zająłem się niepłodnością profesjonalnie, specjalizowałem się w położnictwie i ginekologii. Zrobiłem pierwszy i drugi stopień specjalizacji i w 1993 roku, po kilkuletniej pracy w szpitalu, przeszedłem do pracy w klinice leczenia niepłodności małżeńskiej. To była jedna z pierwszych prywatnych klinik w Polsce, gdzie leczenie niepłodności odbywało się wszystkimi dostępnymi metodami, jakie dzisiaj medycyna rozrodu oferuje małżeństwom, które nie mogą mieć dzieci. ciąg dalszy na stronie http://milujciesie.org.pl/nr/rodzina/in_vitro_zycie_kosztem.htmla teraz drogi memento porównaj sobie ile ginie zarodków w metodzie in vitro,a ile zarodków ginie naturalnie(czyli co które zapłodnione jajeczko zagnieżdża się)...zdziwisz się bo wyjdzie że jesteś zwolennikiem cywilizacji śmierci...warto wiedzieć o czym się pisze...warto. |

Nie publikujemy nic na Twojej tablicy na Facebooku oraz nikomu nie udostępniamy Twoich danych osobistych.
Podczas pierwszego logowania zostaniesz poproszony o wybór swojej nazwy użytkownika.