![]() |
a Owsiak i kumple ile biorą marży?Super zbieracz wyżebra tyle?
|
![]() |
Informacja dnia. Rozumiemy że potrzebujecie klikania, ale to już przesada. Uściślijmy on lokalu nie otworzył bo ten lokal tam był. I nie za 4 tys złotych. Wolę zjeść pierogi u braci Mazur. Najpierw niech Grzesiek umyje okna bo można się przykleić i przestanie blokować ludzi na FB którzy piszą prawdę...
|
![]() |
Sprytnie chce zrobić sobie rpzgłos. Pytanie czy to nie jest bardziej anty-reklama.
|
![]() |
Podobno mięso tez zbiera. , jak kryształy, wiec smacznego.
|
![]() |
od dawania pieniędzy jest rząd, ma na 500+ dla zdrowych młodych rodziców to tym bardziej zasranym jego obowiązkiem zgodnie z konstytucją jest opieka nad chorymi, a co do tego brudasa to napewno nie pójdę
|
![]() |
Ja tam bede zbirac na Owsika, bo jestem wykrztałcony, z wielkiego miasta i jestem bardzo młody. To nic że Owsik nie pokazuje finansów i zatrudnił swoją całą rodzinę, to nic że jego ojciec był milicjantem. Światełko do nieba, vivat debile!!!
|
![]() |
Przed chwilą w "Faktach" TVN (godz. 19.00) był spory materiał o nim.
|
![]() |
Mieszkam na ziemi Puławskiej i niezrozumiałe jest dla mnie to co piszecie o tym człowieku złośliwi internauci ! To,że chłopak rozwija się i chce coś osiągnąć to coś złego? Lepiej ryć na wyspach na zmywaku czy w swojej ojczyźnie?!Wszyscy mogą próbować jaki problem...?!Tak więc krzykacze zawijać rękawy i do roboty!!!
|
![]() |
żebrakowi nie daj e, szczególnie że żebrakowi pieniądze zbierają dzieci
|
![]() |
Uzbiera owsik przekręt jeden 100 mln i wielkie halo. Jak podliczyć koszty tego cyrku wyszłoby pewnie z 300mln. Połowa idzie na utrzymanie rodzinki owsiakowej i woodstock. Dla dzieci zostaje moze 50mln. Finanse tego kolesia to czarna magia nikt nie ma wglądu. Caritas i Szlachetna Paczka przynajmniej ma transparentne finanse i 95% idzie na potrzebujących.
|
![]() |
ja ryję już 42 lata w swojej ojczyżnie i teraz ją przeklinam od wszystkim najgorszych, bo teraz ryję na te cholerne ***e, kurewskie czyjeś 500+ dawane leżącym i o***ającym się młodym zdrowym jak byk rodzicom |
![]() |
Brawo dla gościa ! Ja jutro na WOŚP daję podwójnie i innych też zapraszam! Jurek robi najlepszą rzecz na świecie, jestem dumy, że jestem jego rodakiem i wszystkich którzy tak wspaniale włączają się w tą akcję. I jestem mu przede wszystkim wdzięczny za to, że tak pięknie potrafi jednoczyć Polaków we wspólnej , dobrej sprawie. Brawo Jurek i wielkie dzięki!
|
![]() |
a może jest słupem a lokal prowadzi mafia?
|
![]() |
Jakie miasto taki celebryta.Tyle w temacie.
|
![]() |
Doczytaj gdzie pracował w latach 90. Czyja przykrywka była ta firma
|
![]() |
WOŚP super, ale ten świrek to nie jest najlepsza reklama dla Lublina..... myślę że kebab u śmieciarza to nie jest szczyt marzeń, nawet po wódzie....
|
![]() |
po co wypisywać głupoty?!! 11lat zbierał kasę ze sprzedaży butelek!toż to czysty cyrk! inflacja by mu zjadła! tak że w pierwszym roku miał więcej(chodzi o siłę nabywczą) niż po 11 latach!
|
![]() |
Artykuł sponsorowany.
|
![]() |
Tym razem zbierają na kijowskiego i przyjaciół od czerwonego pająka.
|
![]() |
Zbieracz i gastronomia to nie kojarzy się smacznie
|
Strona 1 z 2
Nie publikujemy nic na Twojej tablicy na Facebooku oraz nikomu nie udostępniamy Twoich danych osobistych.
Podczas pierwszego logowania zostaniesz poproszony o wybór swojej nazwy użytkownika.