![]() |
Świetna impreza, same sławy....:/ czyli jak zwykle co roku - nic ciekawego
|
![]() |
i co z tego ze rzadzi "wielce światowa" PO jak i tak wioche nam gotują ??
|
![]() |
To była okazja na promocje miasta !!! Nieudacznicy z biura promocji miasta powini to wiedzieć i zajść na wyklady z marketingu na 1 roku UMSC. Uczcie sie jak to robią rozwijające siemiasta : Wrocław, Kraków, Warszawa. Żenada w wydaniu słabeuszy z Platformy Obywatelskiej. Potrafią jedynie wydawac miliony na bilboardy, których właścicielem-firmy notabene jest członek PO i kandydat do Rady Miasta. Gdzie jest prokuratura !? Gdzie dziennikarze ?!
|
![]() |
Wstyd mi za taką imprezę przed znajomymi których zabrałem na Plac Litewski! Żenada i pośmiewisko! To juz lepiej nic nie robic niz to co było! Big Day to A klasa. To ma byc europejska stolica kultury! Panie prezydencie - wstyd to najłagodniejsze określenie.
|
|
|
![]() |
wszyscy o tym pisali że będzie klęska i była...lublin zrobił z siebie kolejny raz posmiewisko i tyle....to nie prl..ludzie wyjezdzają obseruwją i widza że inne miasta są nowoczesniejsze fajniejsze lepeij zorganizowane a lublin to prowincja z pensją kilkanaście tys na miesiąc dla jasnie nam panującego
|
![]() |
hehe..znam człenia z biura promocji..niezły kolo normalnie |
![]() |
Byłem na pl. Litewskim 2 lata temu i powiedziałem NIGDY więcej. Pełno pijanych drechów, latające butelki i do tego marny poziom artystyczny. W tym roku wybrałem się na bal w lokalu i mimo że trochę to kosztowało to było świetnie, impreza na poziomie i dużo pozytywnych ludzi.
|
![]() |
PANIE PREZYDENICE .Porażka z tym sylwesterem .Tyle firm produkcyjnych powstalo w w 2008 roku a terenie lubelszczyzny .Aż dziw bierze że nikt nie chciał zasponsorowac imprezy na PL. Litewskim.Taki chłam że nawet pijany prezenetr TVN-u sie do Naszego miasta nie pofatygował.
PS.Panie Prezydencie popraw Pan swój wizerunek bo na 3 kaczora wyrastasz
Dla Pana ,wszystkich mieszkańców Koziego Grodu i fanów RKS MOTOR LUBLIN najserdeczniejsze życzenia w Nowym Roku
|
|
|
![]() |
170 tysiecy pln POszlo!!!
|
![]() |
Niech sie pan prezydent nie przejmuje szczekajacymi pisuarami. nie dorstają panu do piet.
|
![]() |
LOL.Nie jestem żadnyn PISowcem,tylko człowiekiem mieszkającym w Lublinie.Prezydent Naszego Miasta został wybrany w wolnych wyborach.Sam na Niego głosowałem, i mam prawo do krytyki.Ulotka którą znalazłem w skrzynce jakos mnie nie przekunuje
PS Jeśli Pan to czyta mam prozbe Lublinowi należy sie stadion z prawdziwego zdarzenia CZY SIE KOMU PODOBA CZY NIE
|

Nie publikujemy nic na Twojej tablicy na Facebooku oraz nikomu nie udostępniamy Twoich danych osobistych.
Podczas pierwszego logowania zostaniesz poproszony o wybór swojej nazwy użytkownika.