Przeglądarka, z której korzystasz jest przestarzała.

Starsze przeglądarki internetowe takie jak Internet Explorer 6, 7 i 8 posiadają udokumentowane luki bezpieczeństwa, ograniczoną funkcjonalność oraz nie są zgodne z najnowszymi standardami.

Prosimy o zainstalowanie nowszej przeglądarki, która pozwoli Ci skorzystać z pełni możliwości oferowanych przez nasz portal, jak również znacznie ułatwi Ci przeglądanie internetu w przyszłości :)

Pobierz nowszą przeglądarkę:

Użytkownik
Panie ___K___ powiem Ci tak mam dzieci i wara Ci od nich po ostatnim twoim komentarzu widać że nie dość że siedzisz w *** liska chytruska Owsiaka  i to głęboko i jak nie darowiznę to nazwijmy sprawę po imieniu bierzesz po prostu w łapę od niego by go bronić to widzę że jesteś zajebista Polonistą ale moja osoba ma to w dalekim powarzaniu i powiem tak jak Cię złapie jakieś chorubsko i nie będą wiedzieć gdzie Cię zawieść bo będzie brak łużek to jestem ciekawy czy WOŚP  Ci pomoże i Cię wyleczy znając polskie twierdzenie zabił nas bronił z chorobą niech walczy sam my daliśmy sprzęt dla dzieci który kurczaka w magazynach szpitalnych. Ale już jest to moje ostatnia wypowiedź w twoją stronę bo pewnie jesteś wyznawcą wolnego wyznania tęczowego LGBT ideologia i pewnych spraw nie zrozumiesz .
 Ogarnij się. Po pierwsze pisz tak, żeby można było zrozumieć a po drugie nie rzucaj oskarżeń tylko dlatego, że nie pasuje ci to, co inni mają do powiedzenia. Na moje patrząc, jesteś kolejnym "kontem" założonym na chwilę w celu napisania kilku paszkwili na forum. Mógłbym nazwać cię płatnym trollem, ale nic to nie zmieni. "Psy szczekają a karawana idzie dalej".
Odpowiedz
Panie ___K___ powiem Ci tak mam dzieci i wara Ci od nich po ostatnim twoim komentarzu widać że nie dość że siedzisz w *** liska chytruska Owsiaka  i to głęboko i jak nie darowiznę to nazwijmy sprawę po imieniu bierzesz po prostu w łapę od niego by go bronić to widzę że jesteś zajebista Polonistą ale moja osoba ma to w dalekim powarzaniu i powiem tak jak Cię złapie jakieś chorubsko i nie będą wiedzieć gdzie Cię zawieść bo będzie brak łużek to jestem ciekawy czy WOŚP  Ci pomoże i Cię wyleczy znając polskie twierdzenie zabił nas bronił z chorobą niech walczy sam my daliśmy sprzęt dla dzieci który kurczaka w magazynach szpitalnych. Ale już jest to moje ostatnia wypowiedź w twoją stronę bo pewnie jesteś wyznawcą wolnego wyznania tęczowego LGBT ideologia i pewnych spraw nie zrozumiesz .
Naprawdę nie rozumiem, o co ci w niektorych kwestiach chodzi. Ja do twoich dzieci nic nie mam, ale miło się korzystało ze sprzętu zakupionego przez WOŚP, prawda? Obłuda z ciebie wychodzi jeszcze większa, niż problemy z językiem polskim. Kolejny PiSmatołek - na pokaz patriota, a w rzeczywistości chamski "polaczek" plujący na wszystko, co inne, niż on akceptuje. Bez wykształcenia, bez wiedzy, ale z pełną gębą pretensji do wszystkich i mnóstwem podejrzeń. Bezpodstawnych, ale co tam. Huzia na Józia! Nic dziwnego, że ten kraj się stacza.
Odpowiedz
Panie komentator mam zdanie jakie mam i nie mam tu konta żeby kogoś obrażać tylko po to by wyrazić swoje zdanie .A sytuację znam tego szpitala od środka i wiem że te łużka stoją i niszczeją w magazynie A dla innych szpitali by się przydały i pomogły w walce z epidemią, a pa ___K___ po prostu nie rozumie pewnych kwestia. A co do pana ___K___ przykro mi Cię poinformować ale moje dzieci nie są leczone na sprzęcie liska chytruska Owsiaka bo stać mnie na prywatne leczenie w luxmedzie bo do państwówki nie dostał bym się za żadna skarby A lekarze z kliniki z Chodzki wszyscy pracuje w luxmedzie lub prywatnie przyjmują więc z tego korzystam więc nie mów mi że lecze dzieci na tym sprzęcie A pisem się brzydze tak samo po i tymi wszystkimi . A Polska spada na psy właśnie przez takich jak Ty.
Odpowiedz
Panie komentator  mam zdanie jakie mam i nie mam tu konta żeby kogoś obrażać tylko po to by wyrazić swoje zdanie .A sytuację znam tego szpitala od środka i wiem że te łużka stoją i niszczeją w magazynie A dla innych szpitali by się przydały i pomogły w walce z epidemią, a pa ___K___ po prostu nie rozumie pewnych kwestia. A co do pana ___K___ przykro mi Cię poinformować ale moje dzieci nie są leczone na sprzęcie liska chytruska Owsiaka bo stać mnie na prywatne leczenie w luxmedzie bo do państwówki nie dostał bym się za żadna skarby A lekarze z kliniki z Chodzki wszyscy pracuje w luxmedzie  lub prywatnie przyjmują więc z tego korzystam więc nie mów mi że lecze dzieci na tym sprzęcie A pisem się brzydze tak samo po   i tymi wszystkimi . A Polska spada na psy właśnie przez takich jak Ty.
Gdyby było więcej takich, jak ja - rozumiejących, jak działa państwo i jakie są prawa ekonomii, byłoby w Polsce dużo lepiej. A jest, jak jest, skoro jest dużo Polaków takich jak Ty - przecież Ty nie rozumiesz, co czytasz! Po czym to wnoszę? Ano na przykład po tym, że nigdzie nie napisałem, że Twoje dzieci są leczone na sprzęcie WOŚP. Pisałem o badaniach przesiewowych, jakim dzięki Fundacji od lat poddawane są WSZYSTKIE dzieci przychodzące na świat w Polsce. No chyba, że Twoje dzieci rodziły sie za granicą - to zwracam honor.
Odpowiedz
KASA zebrana od katolików przez dzieci stojące na mrozie pod kościałami? Jureczek wypożycza łózka, których nie jest właścicielem? - LEWACTWO won !
Odpowiedz
KASA zebrana od katolików przez dzieci stojące na mrozie pod kościałami? Jureczek wypożycza łózka, których nie jest właścicielem? - LEWACTWO won !
A PiSowski matoł swoje.  Nie od katolików, tylko od Polaków, ale i od wielu innych nacji - wyznanie darczyńców nie ma tu nic do rzeczy. I nie Jureczek wypożycza łóżka, tylko Fundacja przekazuje w użytkowanie z prawem decydowania, co się z tym sprzętem dzieje. Normalna rzecz. Nie szukaj dziury w całym, tylko zapoznaj się ze statutami kilku fundacji, a może zrozumiesz. Ale nie, nie zapoznasz się, bo lepiej jest kogoś opluć, prawda? Nawet bezpodstawnie.
Odpowiedz
A PiSowski matoł swoje.    Nie od katolików, tylko od Polaków, ale i od wielu innych nacji - wyznanie darczyńców nie ma tu nic do rzeczy. I nie Jureczek wypożycza łóżka, tylko Fundacja przekazuje w użytkowanie z prawem decydowania, co się z tym sprzętem dzieje. Normalna rzecz. Nie szukaj dziury w całym, tylko zapoznaj się ze statutami kilku fundacji, a może zrozumiesz. Ale nie, nie zapoznasz się, bo lepiej jest kogoś opluć, prawda? Nawet bezpodstawnie.
 On nie szuka dziury, tylko korzysta z zasady "Kłamstwo powtórzone tysiąc razy staje się prawdą"... znanego niemieckiego propagandzisty...
Odpowiedz
Mam nadzieje ze teraz juz żadna parafia i żaden bp Rys, Polak etc. nie zgodzi sie na zbieranie na terenie parafii pieniędzy na rodzinny biznes pana od prywatnych łóżek w szpitalach..
Odpowiedz
Mam nadzieje ze teraz juz żadna parafia i żaden bp Rys, Polak etc. nie zgodzi sie na zbieranie na terenie parafii pieniędzy na rodzinny biznes pana od prywatnych łóżek w szpitalach..
Co rozumiesz pod pojęciem "parafii"? Z terenow kościelnych i tak zwykle wolontariusze byli wypraszani. Kościół Katolicki, a raczej jego liczni funkcjonariusze, pokazali dobitnie, gdzie mają zasady głoszonej przez siebie religii.
Odpowiedz
Wracając do tamatu - zgodnie z danymi GUS od 2015 roku, a więc za obecnych rządów PiS zlikwidowano w Polsce 7 szpiali. Doliczając do tego 33 zlikwidowane szpitale za pierwszych rządów PiS (2005-2007) mamy 40 zlikwidowanych szpitali. To tak w kwestii tego, jak PiS dba o dostępność usług medycznych i leczenia szpitalnego...
Odpowiedz
Strona 3 z 3

Dodaj odpowiedź:

Przerwa techniczna ... ...