![]() |
na wnuczka, na policjanta, na córkę, która spowodował wypadek, na OFE, na ZUS... na na orkiestrę. Byleby do kości oskubać naiwniaków.
|
![]() |
Cóż za ironia, że człowiek chcący być antykościelnym, antykatolickim, proaborcyjnym i prohomoseksualnym celebrytą, wysyła dzieci !!!! pod Kościoły !!! by wyciągnąć pieniądze i jednocześnie manipulując emocjonalnie ludzi. Przecież wie, że Kościół już zbiera na CARITAS!
|
![]() |
MOże być może nie być
|
![]() |
Pytam się na co idą podatki w III RP? Po co płacić 300 zł skladki zdrowotnej co miesiąc jak Owsiakowi dam dychę raz w roku i wyposaży każdy szpital? Czy może coś źle zrozumiałem? Bo przecież bez jego inkubatorow to dzieci masowo ginęły w szpitalach. Przynajmniej tak myślą lemingi.
|
![]() |
To ile z tego przytuli Jurek?
|
![]() |
Tak przytuli nawet takiego głupka jak ty.
|
![]() |
Niech przytula. Nawet jak wezmie dla siebie to i tak duzo pomaga a wszyscy co sa przeciwni czesto nie zdaja soboe sprawy ze to wlasnie sprzet z wosp ratuje ich zycie.
|
![]() |
Nie daje kasy na orkiestrę i nie mam żadnych "ale" do Owsiaka, oraz nie jestem mu również za nic wdzięczny. Jego zakupy w skali państwa to jak łyżeczka wody w jeziorze. Zresztą to państwo ma się zająć sprzętem w swoich szpitalach a nie jakieś organizacje pozarządowe.
|
![]() |
w zeszłym roku WOSP zebrała 126 mln złotych, dla porównania budżet roczny NFZ za 2018 to około 80...MILIARDÓW złotych
czyli ta zbiórka to ułamek procenta budżetu nfz
|

Nie publikujemy nic na Twojej tablicy na Facebooku oraz nikomu nie udostępniamy Twoich danych osobistych.
Podczas pierwszego logowania zostaniesz poproszony o wybór swojej nazwy użytkownika.