Przeglądarka, z której korzystasz jest przestarzała.

Starsze przeglądarki internetowe takie jak Internet Explorer 6, 7 i 8 posiadają udokumentowane luki bezpieczeństwa, ograniczoną funkcjonalność oraz nie są zgodne z najnowszymi standardami.

Prosimy o zainstalowanie nowszej przeglądarki, która pozwoli Ci skorzystać z pełni możliwości oferowanych przez nasz portal, jak również znacznie ułatwi Ci przeglądanie internetu w przyszłości :)

Pobierz nowszą przeglądarkę:

Użytkownik
Niech mi ktoś wytłumaczy jakim cudem wszyscy ochoczo dali oszustom tyle pieniędzy. Przecie gdyby ten biedny naiwniak poszedł po kredyt to nie dość, że łaziłby za tym tydzień to wątpliwe jest żeby dostał.
Odpowiedz
Masz Adamie rację. Nie wiem jakie musiałby mieć dochody, by te 90.000 zł dostać. Można wiedzieć na jaki procent, i w ktorym banku? Ja w Credit Agricole odkladałem kasę z Niemiec. Ciągle mi zaśmiecali skrzynkę ofertami kredytu. Raz wybralem się dla checy, by dowiedzieć się na ile móglbym tak naprawdę zadłużyć się w razie godziny W. I zgadnijcie jaka to była kwota? Na żadną kwotę nie mogłem liczyć, bo nie miałem polskiej umowy o pracę na czas nieokreślony. A na koncie miałem u nich wowczas około 60.000zł. Teraz trzymam kasę w innym banku, bo mam dwuwalutowe i nic mnie nie kosztuje korzystanie z karty przy zakupach. W Credit Agricole robili przebiþke na 20-30 gr od każdego euro. O wyplacie z bankomatu lepiej zapomnieć, bo koszt realizacji może zszokować. Co do tego młodego człowieka, to dziwne, źe wszystko odbyło się bez odczytania hasła z komórki lub tokena?
Odpowiedz

Dodaj odpowiedź:

Przerwa techniczna ... ...