Super koncepcja!!! Oby doszło do powstania takiego parku!!!
|
|
nareszcie coś co służyłoby mieszkańcom i to nie tylko Czechowa ale i całego Lublina - jestem na TAK
|
|
Pomysł fajny ! Lepsze to niż pozostawienie tego jako zarośniętej dzikiej łąki po której ani pochodzić ani posiedzieć. Oczywiście wizualizacja jest zawsze tylko wizualizacją i pewnie odbiega jakieś 50 % od tego co pozostawi developer tak jak na innych osiedlach. Może dziwić, że Pan Stelmach nie zaproponował zabetonowania tego miejsca :) Ale ta koncepcja to dobra droga. Natomiast samolot i spadochroniarz celujący w ognisko to już jakaś przesadna wizja po LSD.
|
|
TAK dla parku
|
|
Jeśli mam być szczery, to wolę osiedle w otoczeniu pięknego naturalistycznego parku od pustych butelek po piwie i chwastów na terenie na który nawet ciężko się dostać.
|
|
Czyli czują że Główny Ekonomista Lb do długów nie wygra i będą próbować załatwić sprawę przed wyborami.
|
|
Wszystkie powyższe komentarze pochodzą od trolla. Nie daj się zwieść silom pieniądza i czarnego PR. Nie ma interesu aby oddawać Górki w suporex. Pamiętaj 5000 mieszkań to 12000 samochodów na terenach przeznaczonych pod sport i rekreacje.
|
|
HAHAHA Dobre, tylko te bloko co TBV chce postawić ta jakieśmałe i tak w chmurkach trochę, żeby nie było ich widać.
A przecieżchce postawić 80-100 bloków na 12-15tysięcy. Niezła sciema z tym parkiem i wizualizację. BYle cielmy lud kupił.
|
|
Ci radni którzy przyczynią się do powstania tak pięknego parku, będą noszeni na rękach na Czechowie.
|
|
no nareszcie coś dla mieszkańców
|
|
Jest wyjątkowa okazja zmienić zdegradowany, zaśmiecony i niedostępny teren Górek w park naturalistyczny z ławkami i trasami do spacerów oraz biegania.
|
|
myślę z takiego parku mieszkańcy mieliby o wiele więcej korzyści niż z obecnych górek czechowskich
|
|
Ma to wszystko ręce i nogi, park na wizualizacjach po prostu WOW. Do parku przyszedłby każdy, teraz Górki odwiedza promil wszystkich mieszkańców Czechowa. Zupełnie zmarnowany potencjał.
|
|
Agencja reklamowa VIP widać działa i pilnuje artykułów o Górkach Czechowskich.
Byle złego słowa ktoś nie powiedział o pomyśle TBV.
Minuski i plusiki idą w ruch.
Ile wam płacą za taką robotę?
|
|
Ręce na pokład pracownicy T8V i agencji VjP. Klikamy, piszemy i zachwalamy pomysły Dziuby !!!
|
|
hehe, najęci przez TBV komentatorzy w akcji
|
|
Bardzo dobra koncepcja, która te górki po prostu udostępnia. Developera trzeba by jednak zmusić, żeby najpierw urządził park a potem wybudował osiedla bo odwrotna kolejność może diametralnie zmienić losy tego projektu.
|
|
najważniejsze co można zobaczyć w nowej wizualizacji górek to brak 50 m. wieżowców, z którymi wy***ył arch. stelmach. a byłem przekonany, że do arch. nie trafią argumenty, że górki i lubelska wyżyna nie toleruje wieżowców, a szczególnie budowanego przy pl. teatralnym.
|
|
też mi się podoba i zgadzam się z opiniami że zabudowa+naturalistyczny park to propozycja o wiele lepsza od tego co jest teraz
|
|
Uwaga dewelotrol
|
Strona 1 z 9
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|