![]() |
ja stawiam dom 3 lata i nie moge dokonczyc, a oni w niecaly rok tak wielki sklep..;p
|
![]() |
Wszystko ok, ale czemu ktos pozwolił na taki kolor elewacji.. to szpeci przeciez:(
|
![]() |
kolor niebieski to standard w każdym mieście jeśli chodzi o sklepy IKEA. Logo natomiast mają żółte. Jeśli chodzi o to jak się to razem prezentuje, to szczerze mówiąc jest bardzo widoczne i rzucające się w oczy. Kolory te pasują do siebie i to bardzo.
|
![]() |
Po pierwsze: każdy sklep Ikea jest w takim kolorze.
Po drugie: to nawiązanie do flagi Szwecji. W końcu Ikea to firma założona przez Szweda Ingvara Kamprada.
|
![]() |
Szczerze, to powinni wybudować największą w Europie, dwa razy taką jak ta.
|
![]() |
tylko ze ikea to taka biedronka - większość ich mebli to tandeta a Polacy się podniecają jedyne warte uwagi to drobiazgi i klopsiki:)
|
![]() |
Ale co ci szpeci? Hale na Elizówce, magazyny przy ul. Do Dysa, czy komisy na Sp. Pracy? Masz rację, wszystko to super architektura, tylko ta Ikeła... |
![]() |
Z tą jakością mebli się nie zgodzę. Od ponad 8 lat mam w kuchni meble ze sklepu IKEA i jestem z nich zadowolona. Znajoma kupiła niecałe 5 lat temu w BRW i niestety wyglądają jakby miały duuużo więcej lat, jakość tych mebli jest gorsza, a kosztowały więcej niż moje. Kanapa w salonie jest rewelacyjna a łóżko w sypialni służy nam już ponad 10 lat. W pokoju córki są meble BESTA i również nie mam zastrzeżeń.
|
![]() |
Skandal !! jak długo jeszcze mam czekać ?? potłukły mi się chińskie talerze z ikeii a po dwa nie opłaca mi się jechać do warszawy.
|

Nie publikujemy nic na Twojej tablicy na Facebooku oraz nikomu nie udostępniamy Twoich danych osobistych.
Podczas pierwszego logowania zostaniesz poproszony o wybór swojej nazwy użytkownika.