![]() |
To chyba Stelmach projektował
Ten sam od obory koncertowej.
Wsamraśna, jak cały pożal się Boże projekt "nowego", "ładniejszego" placu z tymi samymi chaszczami co zawsze i jedynie nową nawierzchnią oraz kolejną fontanną... Imponującą, ale sama fontanna placu niei czyni...
|
![]() |
po co wam kible?? Walcie kupy i odlewajcie się pod drzewkami, tak jak do tej pory.Wasze pieski mają co wąchać i co lizać, wy też, wszak liżecie im pyski!!
|
![]() |
Perełka architektury. To jest prawdziwa przyczyna przeprowadzenia tej inwestycji. Ta niezwykła budowla będzie się z pewnością kojarzyć potomnym z rządami Platformy Obywatelskiej. Wprost nie mogę doczekać się uroczystego otwarcia tego przybytku.
|
![]() |
Jak będzie płatne sikanie to nie będę korzystać!
|
![]() |
a po co pisać że tak wyglada nowa toalate, przecież ona jest nie skończona
|
![]() |
Tożto kubizm w czystej formie
Nie znata sie krytykanty
|
![]() |
Kontener
|
![]() |
Widzę, że nie tylko ja rozpoznałam autora tego dzieła. Niestety Nadwornego architekta naszego Miasta. Aż żal ściska. |
![]() |
Nie Stelmach akurat
|
![]() |
Pojeba**na sonda. Kibel jeszcze nie skończony to co mam o nim sądzić? zresztą tam nie idzie się podziwiać tylko załatwić potrzebę.
|
![]() |
hahaha pokażcie ten cud po roku srania i szczania pościanach i na podłoge
|
![]() |
Ciekawe ile to cudo kosztowało, projektant to chyba nie wysilił się intelektualnie przy projekcje i wkomponowaniu w przestrzeń. Ciekawe czy sedesy będą widoczne z zewnątrz, bo raczej na ścianki działowe z drzwiami to za mało miejsca przy takiej kubaturze budynku.
|
![]() |
Pytanie skierowane do Polaków czy im się coś podoba jest pytaniem retorycznym. Bardziej zrzędzącego i marudnego narodu nie ma.
|
![]() |
Ludzie! Czytajcie ze zrozumieniem! To koromysło to naziemna część podziemnego szaletu. W tym kontenerze zaczyna się wejście, klatka schodowa i winda dla niepełnosprawnych prowadzące do kibelka pod ziemią
|
![]() |
Widzę, że nie tylko ja rozpoznałam autora tego dzieła. Niestety Nadwornego architekta naszego Miasta. Aż żal ściska.No nie, to akurat nie on, to był tylko żart, bo projekt na jego poziomie. Równie udany jak Biblioteka Miejska i obora koncertowa. I nie, biurowiec na Zana ani przyszły hotel na Probostwie zdania o nim nie zmienią - niestety będzie dla mnie tak dobry, jak jego najgorsze dzieła :) |
![]() |
wyburzyc tego kloca i schwac kible pod ziemia
|
![]() |
no piijjjeeekny, idealnie komponujacy sie z okoliczna architektura ... kto w konccu pogoni tego murarza co sie mieni architektem ??!!
|
![]() |
Śliczna harmonia do s....... i w sam raz miejsce dla pisuarów taka sala kolumnowa
|
![]() |
Ludzie nie macie o czym pisać tylko o sraczu jest jaki i jest
|
![]() |
Czuje tu wizje Stelmacha ;)
|
Strona 1 z 4
Nie publikujemy nic na Twojej tablicy na Facebooku oraz nikomu nie udostępniamy Twoich danych osobistych.
Podczas pierwszego logowania zostaniesz poproszony o wybór swojej nazwy użytkownika.