![]() |
Według mnie nie ma gorszego call center. Kadra nie mająca żadnego pojęcia o telemarketingu, trudno za wiedzę uznać rady pt.: dawaj!!! ciśnij!!!! napier.aj!!!! Nigdy nie wiadomo za co możesz być ukarana. Niepewność jutra i własnych pieniędzy, czy czasem nie zrobią tak jak w eco vital? Bo to ta sama firma!!!! Z dnia na dzień pracę straciło kilkaset osób, zostali z kwitkiem. Wkrótce może być podobnie bo - jak ćwierkają sikorki - otwierają oddziały na Ukrainie. Przestrzegam wszystkich przed tą hmm firmą.
|
![]() |
Wszystko prawda!!! Nie wiem jak przetrwałam te 2 tygodnie... Teraz pracuję w innym call i jest o wiele lepiej, glównie dzięki sensownej kadrze, nie ma takiego stresa. Każdemu odradzam Tele Promo!!!!
|
![]() |
Taka jest rzeczywistość, najgorsze, że zawsze jesteś niepewna wlasnych pieniędzy.
|
![]() |
Tylko nazwa się zmieniła. To jest dawny eco vital czyli na zbity ryj 200 osób z dnia na dzień. Odradzam, ostrzegam.
|
![]() |
Ta firma się kończy, i chyba prawda z tą "przeprowadzką" na Ukrainę, skoro już nawet ukraińców kierownikami robią... Tylko na fejsie lansik batoniki, cukierki, masakra praca 7 dni w tygodniu.
|
![]() |
Sami jesteście sobie winni. Skończyliście ogólniaki, nie macie zawodu, tylko samą maturę i na co liczycie? Cieszcie się, że chociaż robota na słuchawce jest, inaczej zamiatalibyście ulice. Bo co? Studia podjeliście? Jakby ktoś zapomniał, studia trwają wystarczająco długo by jednak pomyśleć wcześniej o jakimś zawodzie. Na studiach też trzeba żyć, prawda? Wylewanie pomyj na byłego pracodawcę jest żenujące w sytuacji gdy brak jest innych kompetencji do normalnej pracy. Skończyłeś ogólniak to teraz wciskaj ludziom nabożne kity o super pościeli czy garnkach. A jak ci się nie podoba to trzeba było wcześniej zastanowić się nad wyborem szkoły średniej a nie teraz biadolić, że każą wynik robić. Pozdrowienia dla nierobów z samą maturą.
|
![]() |
Firma się kończy, zatrudnia nawet dzieci, pewnie jak będzie "upadać" bedzie z nieletnimi mniejszy problem. Kadra już ukraińska. ODRADZAM.
|
![]() |
Dno i muł. Fejsik + batoniki + obiecanki cacanki.
|
![]() |
Polecam firmę Telepromo, ze wzgledu na bardzo dobre zarobki i komfort pracy głownie elastyczny grafik, który nie gryzie się z moimi studiami dziennymi. Szczerze polecam i jestem zadowolony!
|
![]() |
Naprawdę trudno o gorsza pracę i bardziej naadętą "kadrę". To firma, która potrafi z dnia na dzien wyrzucić kilkkaset osób z pracy i zmienić nazwę.
|
![]() |
Cześć tak czytam wasze komentarze i jakbym był osobą, która nie wie nic o firmie to uwierzyłbym w te bajeczki.
Pracuję już od ponad roku czasu i firma się bardzo dobrze trzyma i zatrudnienie jest bardzo duże 80-120 dziennie zalogowanych, przynajmniej w przypadku Lublina i inne lokalizacje też dobrze się mają.
Zarobki są na tyle dobre że mogę opłacić swoje mieszkanie, studia zaoczne i zaoszczędzić na życie prywatne, nazbierałem już prawie na samochód.
Polecam pracę każdemu kto szuka pracy stałej czy jako dorywacza
Pozdrawiam Adam z Lublina.
|
![]() |
@Adam_96
Cześć, firma ma jakąś stronę namiary? chciałabym się zatrudnić!
|
![]() |
TELEPROMO TO DAWNIEJ ECO VITAL, TYLKO NAZWY POTRAFIĄ ZMIENIAĆ!
***s://nowosci.com.pl/w-torunskim-oddziale-firmy-ecovital-prace-stracilo-ponad-200-osob-czy-firma-upada/ar/10887734
|
![]() |
Dziadostwo!!!!!!!!!!!
|
![]() |
jakie kompetencje ma trener i czy moze zwolnic pracownka i za co?
|
![]() |
Kompetencje zerowe. Nie mają pojęcia o pracy rady: ciśnij! napier.aj!! Za wszystko, za nic. Ucinają na pensjach. To dawne eco vital zwolnili 200 osób z dnia na dzień oczywiście robiąc je w balona na kasie.
|
![]() |
Wszystko sztuczne i oszukańcze piszą o stawkach 20/h ale to bajer dla 16 latków których tam najwięcej. Jeśli nie wyrabiasz wyniku każą ci iść do domu i nie wyrobisz godzin. Błędy karane absurdalnymi karami nawet 50 czy 100 złotych. Nie ma się co dziwić w końcu to spadkobiercy znanego przekrętu pt Eco Vital.
|
![]() |
Szczerze odradzam przetrwałam do wypłaty tylko dlatego, że bałam się zrezygnować świadoma, iż mogę stracić pieniądze.
|
![]() |
Po doświadczeniach w telepromo mam wstręt do telefonów.
|
![]() |
Szanowni Państwo! Jeśli chcesz obudzić się z ręką w nocniku pełnym gówna, jeśli chcesz żeby wrzeszczał na Ciebie Ukraiński "pan", jeśli chcesz nie być pewnym ile dostaniesz z zarobionych pieniędzy, jeśli chcesz dostawać "marsa" albo "snickersa" zamiast premii, jeśli lubisz pracować wśród dzieci, jeśli jesteś masochistą, polecam Tobie pracę w tej "firmie"...
|
Strona 1 z 3
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|