Przeglądarka, z której korzystasz jest przestarzała.

Starsze przeglądarki internetowe takie jak Internet Explorer 6, 7 i 8 posiadają udokumentowane luki bezpieczeństwa, ograniczoną funkcjonalność oraz nie są zgodne z najnowszymi standardami.

Prosimy o zainstalowanie nowszej przeglądarki, która pozwoli Ci skorzystać z pełni możliwości oferowanych przez nasz portal, jak również znacznie ułatwi Ci przeglądanie internetu w przyszłości :)

Pobierz nowszą przeglądarkę:

Użytkownik

Terytorialsi będą strzelać na dawnym poligonie na Majdanku. Mieszkańcy mają obawy

Utworzony przez Użytkownik niezarejestrowany, 19 lipca 2018 r. o 08:34 Powrót do artykułu
Z gumki od majtek.
Odpowiedz
Nosz kurrr....  To po cholere ja z dzieckiem na treningi do szkólki motocrossowej na rusałke przyjeżdzam, i każą mi kupic motocykl ubrania itp jak później nie ma gdzie trenować?????????
Odpowiedz
Ta szkólka jest po to żeby trener zrobił sobie biznes na ciuchach, motorach itp a nie żebyś dzieci trenował. Kasa na zuzel potrzebna w klubie
Odpowiedz
Lublin jest potęga w żużel
Odpowiedz
Codziennie nie beda strzelac. Ja to nawet stęskniłem sie za takimi dzwiekam co słychać było na ul.Wyzwolenia w latach dziewiećdziesiatych. Rok przed moim pójsciem do armii strzelnice zlikwidowali( bo niby komuś tam pocisk wpadl do wiadra na Głuskiej) i musieliśmu jezdzić na strzelanie do Chełma. Wiecie ile frajdy jest z takiego strzelania, dobrze ze mlodzież chce sie szkolic w tym kierunku, tylko nie wiem jak jest u nich z dyscyplina.
Odpowiedz
A co ze strefą??? Chyba nie karolin!!!
Odpowiedz
Jestem mieszkańcem felina i pamiętam jeszcze jak 3 brygada trenowała. Nic strasznego, ale odpowiednie media pewnie i tak przerobia na horror.
Odpowiedz
Strona 2 z 2

Dodaj odpowiedź:

Przerwa techniczna ... ...