Przeglądarka, z której korzystasz jest przestarzała.

Starsze przeglądarki internetowe takie jak Internet Explorer 6, 7 i 8 posiadają udokumentowane luki bezpieczeństwa, ograniczoną funkcjonalność oraz nie są zgodne z najnowszymi standardami.

Prosimy o zainstalowanie nowszej przeglądarki, która pozwoli Ci skorzystać z pełni możliwości oferowanych przez nasz portal, jak również znacznie ułatwi Ci przeglądanie internetu w przyszłości :)

Pobierz nowszą przeglądarkę:

Użytkownik

Terytorialsi będą strzelać na dawnym poligonie na Majdanku. Mieszkańcy mają obawy

Utworzony przez Użytkownik niezarejestrowany, 19 lipca 2018 r. o 08:34 Powrót do artykułu
– Żołnierze będą się uczyć taktyki przy zastosowaniu petard, zasłon dymnych i ślepej amunicji– Petardy i amunicja, nawet ślepa powodują hałas
Odpowiedz
Jak złomki i motocrosowcy przez cały łykend warczeli to mi nie przeszkadzało. Chowałem się z pimpkiem do wanny. A teraz ojejku będą strzelać. Kupowałem chatę i nie wiedziałem ze kupuję koło terenów wojskowych. Tak fajnie spaceruje się po tym terenie z pieskiem. Zagrodzą i będzie zakaz wstępu. Tak nie można. Nie pozwolę na to będę protestować z sąsiadami. Gdzie ja się z pieskiem podzieje.....
Odpowiedz
Szczucie na polskiego żołnierza. To wypełnia znamiona wojny hybrydowej ze strony kacapów.
Odpowiedz
Raptem ze dwie rodziny mają pretensje, a gebels właściciel dziennika kazał napisać ogolnikowo, że niby wszyscy. Ciemna masa łyknie i będzie cacy.
Odpowiedz
Feliniarz to jesteś trąba. Hahahah
Odpowiedz
Homomiski homomaciory będą się w wojnę bawić :)
Odpowiedz
No i niech się szkolą, dobrze strzelać powinny umieć wszystkie służby mundurowe. Tor przeszkód, strzelanie, taktyka, jak najwięcej poligonu i ćwiczeń w terenie. Może coś z tego WOTu będzie, przynajmniej ci słabsi sobie odpuszczą !
Odpowiedz
O jej nikt z kupujących tam mieszkania w dobrej cenie nie wiedział o poligonie co za biedaki.
Odpowiedz
Ja nie wiem dlaczego w ramach ćwiczeń i gotówkowej zapłaty wsunięcie żołdu terytorlanisci powinni latać po krzakach nad Wisłą i szukać tego pytonga w ramach taktyki kamuflażu jak znaleźć wroga w krzakach tak że do dzieła a płaczki nie płakać po to jest poligon żeby nanim ćwiczyć strzelanie
Odpowiedz
"Obawiają się hałasu " - och, ach, cóż to będzie, olaboga!!! Będzie hałasik i nie będzie można pójść z pieskiem na sranko bo zagrodzą wstęp złe żołnierzyki. Ratunku!!! Napiszmy do "Sztrasburgera"!!!
Odpowiedz
O jej nikt z kupujących tam mieszkania w dobrej cenie nie wiedział o poligonie co za biedaki.
 Przynajmniej będą mieć jakąś atrakcję, zwłaszcza dzieci. Powinni się cieszyć, a nie protestować.
Odpowiedz
Wojsko było najpierw, jak coś mieszkańcom Felina nie pasuje, to niech się wyprowadzą, tyle mieszkań i domów czeka. A nie, przecież na dom ich nie stać, a kredycik we frankach sam się nie spłaci... Felin miejsce melin.
Odpowiedz
Ja nie wiem dlaczego w ramach ćwiczeń i gotówkowej zapłaty wsunięcie żołdu terytorlanisci powinni latać po krzakach nad Wisłą i szukać tego pytonga w ramach taktyki kamuflażu jak znaleźć wroga w krzakach tak że do dzieła a płaczki nie płakać po to jest poligon żeby nanim ćwiczyć strzelanie
 Po krzakach będą latać za potrzebą, a poligon powinien być daleko od granic miasta a nie w pobliżu osiedli mieszkaniowych. Zresztą to niedzielne wojsko i tak wielkiej wartości bojowej mieć nigdy nie będzie
Odpowiedz
Wojsko było najpierw, jak coś mieszkańcom Felina nie pasuje, to niech się wyprowadzą, tyle mieszkań i domów czeka. A nie, przecież na dom ich nie stać, a kredycik we frankach sam się nie spłaci... Felin miejsce melin.
 Ej ej ej ale Felina nie obrażaj dobre ? Mi nie przeszkadza, a nie popieram pisu ani troche.
Odpowiedz
A masz ochote na ktoregos?;) bo wyczuwam zalotny ton komentarza;)
Odpowiedz
Nowobogackim wszystko przeszkadza
Odpowiedz
Brawo władze km Cross zostaliście bez toru kibiców!!! Teraz aby patrzeć jak i bez zawodników!!! Niech wami sądzi żużel
Odpowiedz
Trzeba założyć nowy klub który zajmie się motocrossem!!! Wolny od polityki i żużlu
Odpowiedz
Najsmieszniejsze jest to ze tam KM Cross trenowal zawodników motocrossu, a teraz chlopaki bedą latać chyba po lasach bo klub im nie zapewnił miejsca do treningów chociaż dostali kupe kasy którą wydali tylko na żuzel. A szkoda bo kiedyś lublin był potęgą w motocrosie w Polsce a teraz spadł na psy. Stracili kibiców, stracili tor i chyba zawodników już tracą. 
Odpowiedz
To czyli Kedzierscy w pore odeszli z KMCROSS
Odpowiedz
Strona 1 z 2

Dodaj odpowiedź:

Przerwa techniczna ... ...